To je to što me zanima!

Hrvatski futsal reprezentativci remizirali s prvacima Europe!

Hrvatska je u utorak i srijedu odigrala dvije prijateljske utakmice protiv Italije. Prvu je izgubila 2-1, a u drugoj je odigrala 2-2 protiv aktualnih prvaka Europe u Opatiji...
Vidi originalni članak

Hrvatska futsal reprezentacija odigrala je dvije prijateljske utakmice protiv europskih prvaka Talijana. Jednu je minimalno izgubila, a u drugoj je odigrala 2-2 s dvostrukim europskim i aktualnim prvacima Europe.

Hrvatska je u utorak izgubila 2-1 u Novigradu, ali dobro je namučila prvake Europe. Italija je povela 2-0, a Hrvatska je smanjila četiri sekunde prije kraja utakmice preko mladog Tonija Jelavića na asistenciju Matije Capara.

U drugom susretu u Opatiji u srijedu naša futsal reprezentacija odigrala je još bolje. Hrvatski reprezentativci uspjeli su ostati neporaženi protiv Italije.

Vodili smo protiv Talijana 2-0 u prvih 20 minuta utakmice golovima Jelovčića i Perića. No prvaci Erope se vraćaju u šest minuta. Prvo je Giasson zabio u 33. za 2-1 da bi Schinina u 39. postavio konačnih 2-2.

Ispod teksta pogledajte VIDEO sažetak prve i druge utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 24.09.2015.

    odlično dečki, ponosan sam na vas

  • strmi007 23.09.2015.

    Svaka čast

  • WinstonSmith1984 23.09.2015.

    Mali nogomet iziskuje individualnu genijalnost pojedinca a toga imamo u izobilju, zato nam je i futsal reprezentacija na tako visokoj razini ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare