To je to što me zanima!

Hrvatski golman suspendiran je u Srbiji zbog namještanja?

Portal sandzakhaber.net piše da se Marko Šimić (28) kladio kako će Novi Pazar primiti najmanje dva gola na tim utakmicama jer ima velike kockarske dugove
Vidi originalni članak

Marka Šimića (28), bivšega golmana Croatije iz Sesveta, njegov je klub Novi Pazar suspendirao zbog nezalaganja. Šimić je u posljednje tri utakmice primio sedam golova i udaljio momčad iz borbe za Europsku ligu. 

Portal sandzakhaber.net piše da se kladio kako će Novi Pazar primiti najmanje dva gola na tim utakmicama jer ima velike kockarske dugove.

Navodno je Šimić preko posrednika uplatio veću svotu novca protiv Novog Pazara na „golove“ koje je primio.

"Razlog je loša serija obrana Šimića na već nekoliko utakmica, meni osobno dosta sumnjiva, iako se ne želim ogriješiti jer nemam prave dokaze. Nevjerojatno je da golman takvih kvaliteta prije samo nekoliko kola briljira zbog čega je i novčano nagrađen, da bi onda uslijedio nevjerovatan pad forme i golovi koji su nas vjerovatno koštali izlaska u Europu", stoji u priopćenju predsjednika Novog Pazara Nedžada Dragolovčanina.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DALMATINACSAN 06.05.2014.

    Hahahaha

  • Smartass81 06.05.2014.

    Čak su i Srbi upoznali hrvatsko poštenje hehe

  • JoeyBarton10 06.05.2014.

    Pola ekipe Croatia Sesvete je uhićeno zbog namještanja kada su igrali prvu Hrvatsku nogometnu ligu, počevši od kapetana Saše Musa koji sad igra 3hnl i ne smije u veći rang, pa na dalje. Bit će da se ovaj provukao, ali otišao dalje namještati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare