To je to što me zanima!

Hrvatski iseljenici dočekali su Vatrene: Igrajte s punim srcem

Ovakva večer za naše je iseljeništvo i za našu djecu nešto nezaboravno. Kada se vi veselite, i mi se veselimo s vama, rekao je Danko Grgas, predsjednik društva hrvatskih iseljenika  'Kralj Tomislav'
Vidi originalni članak

Nakon što su predstavili nove dresove u kojima će igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine, Vatreni su posjetili društvo hrvatskih iseljenika  'Kralj Tomislav'.

SAD JE I SLUŽBENO Ajmo, crni! 'Vatreni' će protiv Perua zaigrati u novom dresu

Hrvatske nogometaše i stručni stožer u Fort Lauderldaleu na Floridi dočekalo je preko stotinu Hrvata, ne samo s Floride, stigli su iz New Yorka, Chicaga, Philadelphije, Los Angelesa... Neki su, kad su čuli da dolaze Vatreni, stigli iz Kanade.

- Dragi Vatreni, dobro nam došli. Ovakva večer za naše je iseljeništvo i za našu djecu nešto nezaboravno. Mi na televiziji pozorno pratimo svaki vaš pogodak i promašaj. Kada se vi veselite, i mi se veselimo s vama. Želja nam je da budete još jači i bolji te na Svjetskom prvenstvu podignete pobjednički trofej. Uživali smo gledati vas prošle godine protiv Meksika u Los Angelesu i niti u snu nismo mislili da ćemo ove godine upravo mi nešto pripremati za vas.

- Nadam se da vas nismo iznevjerili i hvala što ste nam priuštili ovo zadovoljstvo, nevjerojatan je osjećaj biti u društvu naših sportaša, posebno nogometaša. Igrajte s punim srcem protiv Perua, kao i uvijek, i želimo vam puno uspjeha - rekao je Danko Grgas, predsjednik društva Kralj Tomislav, prenosi HNS.

NEMA SPAVANJA Vatrena noć: S Peruom u 1.30, protiv Meksikanaca pred zoru

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić zahvalio se gostoljubljivim domaćinima.

- Hvala na prijemu, s velikim smo veseljem primili vaš poziv da budemo vaši gosti. Velika nam je čast i zadovoljstvo, znamo koliko vam znače hrvatska reprezentacija i naša domovina. Radujemo se vidjeti vašu djecu u hrvatskim dresovima, a sve vas pozivamo na utakmicu. Dajte nam podršku, treba nam.

Pripremamo se za Svjetsko prvenstvo, a među hrvatskim narodom puno je nade i strepnje uoči takvog natjecanja. Znam da ćete biti uz nas, bilo u Rusiji, bilo pred televizijom. Mi ćemo napraviti sve u svojoj moći da sve nas Hrvate učinimo ponosnima - rekao je Zlatko Dalić.

Nema spavanja: HRT prenosi obje utakmice

Hrvatska će na američkoj turneji odigrati dvije utakmice, 24. ožujka u Miamiju protiv Perua u 1.30 po našem vremenu i četiri dana kasnije u Dallasu s Meksikom u 4 ujutro.

Peruanci su 11. reprezentacija svijeta, ne znaju za poraz u zadnjih osam utakmica, a izborili su Svjetsko prvenstvo prvi put nakon 26 godina. 

Protiv Meksika smo igrali pet puta, imamo tri pobjede i dva poraza.

HRT prenosi obje utakmice.

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • NIKE 22.03.2018.

    I što mi imamo od vas iseljenika?? Ajde možda ostavite koju paru u Hr preko ljeta, ali više bi koristilo da se vratite i zajedničkim radom skinemo gamad sa vlasti, ali vama je tamo fino znate samo nekada baciti koju pametnu poslovicu i slikati se sa našim izbornicima i predsjednicima... malo šupački.

  • markomatić_2 22.03.2018.

    Ivan Herak, čovjek sa 16 optužnica će voditi HNS. Tragedija da ne može biti veća

  • _Zdrav_ko_Reić 22.03.2018.

    Ugostija san heraka u emisiji. Samo on ima više optužnica od mene

Komentiraj...
Vidi sve komentare