To je to što me zanima!

Hrvatski juniori razbili Latviju, za prvo mjesto protiv Talijana

Mlada hrvatska reprezentacija ostala je neporažena na Eurobasketu do 18 godina u Turskoj. Hrvatska U-18 dobila je Latviju 92-72 za 5. pobjedu u nizu. Sad slijedi Italija
Vidi originalni članak

Hrvatska U-18 košarkaška reprezentacija u 2. kolu drugog kruga pobijedila je Latviju na Eurobasketu u Turskoj 92-72. Bila je to peta pobjeda u nizu mladih hrvatskih reprezentativaca koji su već izborili četvrtfinale. Hrvatska je ostala neporažena reprezentacija na Eurobasketu uz impresivne izvedbe naših mladih košarkaških nada.

Već u prvoj četvrtini mladi hrvatski igrači pokazali su Latvijcima tko je gazda. Slavili su igrači Ante Nazora 29-15. Na poluvremenu je bilo 60-32 za Hrvatsku.

Malo opuštanje u trećoj i četvrtoj dionici igre i Latvijci su se vratili na podnošljiv poraz. Završilo je 92-72, a da su naši igrači u drugom dijelu nastavili igrati kao u prve dvije četvrtine, pobjeda bi bila puno uvjerljivija.

Hrvatsku je predvodio Božić s 25 koševa. Sjajan je bio i Dragan Bender s 21 košem, 17 skokova i devet asistencija, Žižić je zabio 13 koševa, a Arapović 12.

U posljednjem kolu drugog kruga Eurobasketa Hrvatska će igrati protiv Italije u srijedu. Bit će to utakmica za prvo mjesto u skupini formiranoj nakon prvog kruga. Obje reprezentacije imaju po 8 bodova.

Eurobasket, 2. kolo drugog kruga:

  • Hrvatska - Latvija 92-72
Idi na 24sata

Komentari 23

  • daljinac 30.07.2014.

    Imam osjećaj da na HRT jedva čekaju (zna se i tko) prvi poraz naših dečkiju da mogu objaviti radosno tu vijest, kao što su sad nedavno objavili poraz naših u polufinalu do 20 g. Bila je to prva i posljednja vijest o našim dečkima na tom prvenstvu. O pobjedama ni jedna jedina riječ. SRAMOTA ! Dečki, opet nas obradujte pa makar to bilo i zlato, iz inata !

  • zokinjo 30.07.2014.

    Bravo

  • gasi_cajke 30.07.2014.

    "Sjajan je bio i Dragan Bender s 21 košem, 17 skokova i devet asistencija," ovakvu statistiku je teško imati da igraš i protiv rasvjetnih stupova :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare