To je to što me zanima!

Hrvatski kadeti nakon drame u polufinalu Svjetskog prvenstva

Najbolji kod Hrvatske bili su Halil Jaganjac i Ivan Martinović svaki s po sedam golova, a Ivan Panjan upisao je 16 obrana. Kod Švedske istaknuo se Oskar Sunnefeldt sa šest golova
Vidi originalni članak

Hrvatska muška kadetska rukometna reprezentacija u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Gruziji pobijedila je Švedsku nakon produžetka 27-25.

Bila je to vrlo dramatična utakmica, puna preokreta i neizvjesnosti, a iako je Hrvatska imala tri razlike dvije minute prije kraja Švedska je uspjela izjednačiti i odvela susret u produžetke. U produžecima više koncentracije bilo je na hrvatskoj strani koja je na kraju upisala slavlje vrijedno polufinala.

Najbolji kod Hrvatske bili su Halil Jaganjac i Ivan Martinović svaki s po sedam golova, a Ivan Panjan upisao je 16 obrana. Kod Švedske istaknuo se Oskar Sunnefeldt sa šest golova, a vratarski tandem Landgren-Hvenfeldt sakupio je 15 obrana. 

Hrvatska polufinalnu utakmicu igra u subotu, 19. kolovoza, a protivnik će biti poznat nakon susreta Japana i Španjolske.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • apoxiomen007 17.08.2017.

    Bravo!

  • nbaplayoff 17.08.2017.

    Lose je to s tim da su svaku tekmu favoriti dosta su izgubili ... mogli ste onda spomenut i kosarku u16 .. polufinale nakon nijedne pobijede u grupi je veliki uspjeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare