Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hrvatski kadeti nakon drame u polufinalu Svjetskog prvenstva

Hrvatski kadeti nakon drame u polufinalu Svjetskog prvenstva
1

Najbolji kod Hrvatske bili su Halil Jaganjac i Ivan Martinović svaki s po sedam golova, a Ivan Panjan upisao je 16 obrana. Kod Švedske istaknuo se Oskar Sunnefeldt sa šest golova

VIDEO

Hrvatska muška kadetska rukometna reprezentacija u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Gruziji pobijedila je Švedsku nakon produžetka 27-25.

Bila je to vrlo dramatična utakmica, puna preokreta i neizvjesnosti, a iako je Hrvatska imala tri razlike dvije minute prije kraja Švedska je uspjela izjednačiti i odvela susret u produžetke. U produžecima više koncentracije bilo je na hrvatskoj strani koja je na kraju upisala slavlje vrijedno polufinala.

Najbolji kod Hrvatske bili su Halil Jaganjac i Ivan Martinović svaki s po sedam golova, a Ivan Panjan upisao je 16 obrana. Kod Švedske istaknuo se Oskar Sunnefeldt sa šest golova, a vratarski tandem Landgren-Hvenfeldt sakupio je 15 obrana. 

Hrvatska polufinalnu utakmicu igra u subotu, 19. kolovoza, a protivnik će biti poznat nakon susreta Japana i Španjolske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića