To je to što me zanima!

Hrvatski navijači za Katar kupili gotovo sve aranžmane od 40 tisuća kuna - i to sve bez karata

Za ulaznice će se putnici morati pobrinuti sami putem Fifinih prodajnih kanala, a bit će ovo dosta drugačije prvenstvo za navijače od onoga na što su navikli. Prvotno financijski, a onda i sve ostalo
Vidi originalni članak

Za sada smo prodali preko 300 aranžmana, na sva tri programa ostalo je još ostalo 50-ak mjesta i intenzivno radimo na idućim fazama. Na proteklim prvenstvima bolje su išle rezervacije za kraća putovanja, međutim u slučaju Katara vrlo je teško organizirati putovanje samo na jedan dan, objasnio je za Lider Željko Marković, vlasnik Ban Toursa koja je službena agencija Hrvatskog nogometnog saveza 

SLOBODAN ULAZ Otvoreni za Svjetsko: Ne treba vam test na koronu za Katar

Svjetsko je prvenstvo sve bliže, a reklo bi se u narodu, smještaj u Kataru za vrijeme Mundijala plaćat će se 'suhim zlatom'. U službenom aranžmanu cijena bez ulaznice za utakmicu u šestodnevnom aranžmanu od 22. do 28. studenog cijena je 39.750 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening 'vatrenih' u Maksimiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prema brojkama koje smo do sada dobivali iz Fife, interes za hrvatskim sektorom je manji od uobičajenog na velikim natjecanjima te očekujemo između 1.500 i 2.000 hrvatskih navijača na utakmicama prvog kruga. Manji interes prvenstveno pripisujemo ograničenim opcijama smještaja u Dohi te stoga očekujemo puno veći broj interesenata u slučaju prolaska hrvatske reprezentacije u drugi krug, kada će se puno smještaja osloboditi te će postati dostupniji navijačima - rekli su iz HNS-a za Lider.

Što se tiče same prodaje ulaznica, ona se vrši preko Fife te se za to trebaju pobrinuti putnici, a grupnu fazu moći će gledati za između 500 i oko 1700 kuna, ovisno o sektoru u kojem žele biti. Nakon dugo pisanja o tome kako postoji mogućnost da će SP u Kataru biti prvo bez alkohola, tamošnje su vlasti ipak malo popustile.

LUKINA BUDUĆNOST Pozadina Modrićeve izjave: 'Još nije odlučio. Neka igra što dulje'

Tako će se alkohol moći konzumirati u 'Fan zonama', ali i u određenim hotelima. Bilo kako bilo, ovo će biti drugačije prvenstvo no što smo navikli, a za četiri nas godine onda očekuje novi zaokret - Svjetsko prvenstvo u SAD-u, Meksiku i Kanadi.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Pipo zg 27.10.2022.

    Pa ne igra Dinamo da je takva navala?!

  • AnarhosindikaIist 27.10.2022.

    Majkemimile, ako ja to razumijem. Neki ovdašnji komentatori zaključuju kako stanje u zemlji nije tako loše, jer eto, ljudi idu u Katar za 40.000 kn. Koliko je prodano aranžmana? 200.000? Ne, nego 300!

  • miteser 27.10.2022.

    Hrvati su oduvjek bili galantan narod

Komentiraj...
Vidi sve komentare