To je to što me zanima!

Hrvatski okršaj na Otoku, Eduardo ide na Klasnića...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U posljednje vrijeme raspucani hrvatski dvojac će večeras biti na suprotnim stranama, a obojica bi trebali istrčati na Emirates od prve minute
Vidi originalni članak

Večeras se na Emiratesu igra zaostala utakmica 20. kola Premiershipa izmedu Arsenala i Boltona. Više od samog dvoboja zanimanje pobuđuje izravni sudar dvojice reprezentativaca Hrvatske, Eduarda i Klasnića. Po svim najava obojica bi utakmicu trebali započeti od prve minute. Dudu je zabio u posljednje dvije Arsenalove utakmice, protiv Portsmoutha u prvenstvu prije tjedan dana, a potom i pobjednički gol protiv West Hama u trećem kolu FA kupa u nedjelju. Ove sezone zabio je ukupno šest, tri u prvenstvu. Arsene Wenger daje mu sve više prilika, a s obzirom da u redovima Topnika, što zbog karton,a što zbog ozljeda nema Fabregasa, te izravnih konkurenata Bendtnera i Van Persieja, vrlo je izvjesno da će Eduardo biti u početnom sastavu.
- Učinio je puno više od onoga što sam očekivao prije početka sezone. Uvjeren sam da će imati važnu ulogu ove godine - pohvalio je Wenger hrvatskog Brazilca.
S druge strane, Killer Klasnić se ekspresno prilagodio nogometu na Otoku i u svega 13 nastupa zabio je već šest golova. Ne bira kome će tresti mrežu, a najviše inspiracije imao je protiv Manchester Citya, kojem je zabio dvaput. Iako Gary Megson više nije trener Boltona, Klasnić svejedno ima zagarantirano mjesto u početnom sastavu. Arsenal bi pobjedom došao na drugo mjesto s bodom zaostatka iza vodećeg Chelseaja, dok bi Bolton ostao na 18. mjestu, posljednjem koje vodi u drugu ligu.
- Prije mjesec dana bili smo daleko od vrha. Kad smo izgubili od Chelseaja krajem studenog rekao sam da će sigurno kiksati, ali nisam očekivao da će se to dogoditi tako brzo. Večeras imamo veliku priliku - kaže Wenger.
Hoće li je iskoristiti, možda će odlučiti i dvoboj Dudu - Klasnić...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zagrebacki_golub 06.01.2010.

    e pa nece nis bit od toga zato kaj je tekma odgodena...

  • MamacBL 06.01.2010.

    Zgazice ih Arsenal !

  • user_29271 06.01.2010.

    oće to bit na bosni??

Komentiraj...
Vidi sve komentare