To je to što me zanima!

Hrvatski Rus napustio splitski Jadran i preselio u Italiju

U Mladosti se prometnuo u ponajboljeg ljevaka na svijetu zbog čega je posljedično i Hrvatska pokrenula proces naturalizacije. Zbog toga je, nakon odlaska iz Mladosti, Harkov i morao ostati u hrvatskom klubu
Vidi originalni članak

Konstantin Harkov (25), rođeni Moskovljanin koji će uskoro debitirati za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju na velikom natjecanju, postao je novi igrač talijanske Brescie.

Harkov je nakon samo jedne sezone napustio splitski Jadran za koji je ovo priličan udarac. Sa Splićanima je osvojio Hrvatski kup, a s Mladosti ranije, u koju je stigao iz Šturma, naslov prvaka Hrvatske, dva kupa te Regionalnu ligu.

U Mladosti se prometnuo u ponajboljeg ljevaka na svijetu zbog čega je posljedično i Hrvatska pokrenula proces naturalizacije. Zbog toga je, nakon odlaska iz Mladosti, Harkov i morao ostati u hrvatskom klubu. U igri za njegov dolazak bili su i mađarski Ferencvaros i Vasas.

- Jako smo sretni što smo se dogovorili s Harkovim, mladim igračem s velikim potencijalom za napredak. S Vapenskim će biti važan dio našeg napada sljedeće sezone - rekao je dopredsjednik Brescie Alessandro Morandini.

SLAVILI PROTIV ITALIJE Nakon 'vatrenih' i Barakude u Puli pobijedile prvake svijeta

Harkov je s Hrvatskom u jeku priprema za Svjetsko prvenstvo koje počinje 21. lipnja, a njegovim golom u zadnjoj minuti Hrvatska je u utorak u Puli pobijedila Italiju 12-11 u prijateljskoj utakmici.

OVDJE KUPI PPV I GLEDAJ FNC 6! Vaso Bakočević, Satoshi Ishii, Ivan Vitasović i ostale regionalne megazvijezde gledajte na 24sata PLUS+!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare