Obavijesti

Sport

Komentari 7

Vitasoviću pojas! Nokautirao Thompsona 'high kickom', Vaso 'uništio' nemoćnog Ukrajinca

Vitasoviću pojas! Nokautirao Thompsona 'high kickom', Vaso 'uništio' nemoćnog Ukrajinca

Kao šećer za kraj spektakularne priredbe, Ivan Vitasović nokautirao je Olija Thompsona 'high kickom' u stilu Mirka Filipovića i kući odnio FNC-ov pojas

Završila je još jedna uzbudljiva priredba Fighting Nation Championshipa! U glavnoj borbi glavnog dijela priredbe Ivan Vitasović slavio je protiv Olija Thompsona (+93kg) i odnio kući inauguralni FNC-ov pojas, Satoshiju Ishiju trebalo je manje od minute za pobjedu nad Charlijom Milnerom (+93kg), Vasi Bakočeviću (-75kg) također, a pobjede su ostvarili i Patrik Čelić (-81kg) te Vlado Neferanović (-93kg).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FNC 6 PPV 20.00 , Karlovac
Sortiranje događaja
VITASOVIĆU FNC POJAS

1. runda

Vitasović je u stojci bio dobar, no Thompson je zaradio prvu rundu tako što je odveo borbu u parter gdje je zadao nekoliko udaraca hrvatskom borcu.

2. runda

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kakav nokaut Vitasovića koji odnosi FNC-ov pojas. Dvaput je uzdrmao Puljanin Thompsona krošeom, a na koncu ugasio high kickom protivnika za sjajnu pobjedu.

 

ISHI EKSPLODIRAO

ISHI - MILNER

1. runda

Kakva eksplozija Satohsija Ishija. Prvi nastup pred hrvatskom publikom i slavlje u prvoj rundi tehničkim nokautom. Fantastična predstava hrvatskog borca!

POBJEDA VASE

BAKOČEVIĆ - MEDVEDOVSKI

1. runda

Ništa manje nismo ni očekivali. Od prve sekunde do posljednje, 58., Vaso je uništavao Medvedovskog i bilo je samo pitanje vremena kada će sudac prekinuti borbu. Ukrajinac nije izdržao ni minutu...

SLAVLJE NEFEROVIĆA

FILIPOVIĆ - NEFERANOVIĆ

1. runda

Dvoboj dvojice Vladimira. Neferanović kretanjama, izgledom, ma, svime podsjeća na legendarnog Cro Copa. Vrlo izjednačena runda, zanimljivo će biti vidjeti na čiju je stranu otišla prema sudačkim karticama.

2. runda

Borci drže sredinu kaveza, sa povremenim napadima Neferanovića.  Ponovno je Filipović pokušao rušiti Neferanovića pretkraj runde, no naš se borac nije dao. Na koncu je Filipović i drugi put koljenom pogodio Neferanovića u međunožje, koji sada izgleda ljutito...

3. runda

Posljednja runda odvila se na podu. Bojković se uz kavez prima za glavu, jasno mu je da se ne piše dobro kolegi iz kluba. Vratio je sudac borce u stojku za posljednjih 90 minuti. Zaplesao je sada Neferanović, ali preživio je. I opet vratio borbu na pod. Filipović je pokušao trokut na glavi Neferanovića, a potom i polugu na ruci, no sve je preživio hrvatski borac. Bit će zanimljivo kome će suci dati pobjedu. Pobjednik jednoglasnom odlukom sudaca jeeee - Vlado Neferanović!

ČELIĆ UVJERLJIV

ČELIĆ - KROFAK

1. runda

Vjerojatno bi se svaka osoba u dvorani, a i pred malim ekranima 'zaklela' da ćemo vidjeti ludnicu u prvoj rundi nakon svih silnih prozivki s obje strane, no to, nažalost, nismo vidjeli.

2. runda

Druga, nažalost, ništa bolja. Čelić misli riješiti borbu jednim udarcem, no to danas vjerojatno neće biti moguće. 

3. runda

Čelić je praktički cijelu rundu proveo na leđima Krofaka. Sudac je 50 sekundi prije kraja meča vratio borce na sredinu kaveza. Čelić je na kraju još uspio izvesti nekakv ludi udarac i na kraju uvjerljivo slaviti. Krofak danas nije pokazao praktički ništa...

 

Komentari 7