To je to što me zanima!

Hrvatski suci opet najbolji na svijetu! U vrhu i četiri igrača

Matija Gubica i Boris Milošević proglašeni su najboljim sucima na svijetu u izboru rukometnih novinara i navijača. Iako su ih navijači svrstali na treće mjesto, novinarski su glasovi prevagnuli
Vidi originalni članak

U predvečerje Eura hrvatski je rukomet dobio još jedno priznanje. Matija Gubica i Boris Milošević proglašeni su najboljim sucima na svijetu u izboru rukometnih novinara i navijača. Iako su ih navijači svrstali na treće mjesto, novinarski su glasovi prevagnuli da naš par dobije tu prestižnu nagradu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U istom je izboru Španjolac Roberto Garcia proglašen najboljim trenerom godine. On je vodio Vardar pa preuzeo egipatsku reprezentaciju.

Nešto ranije birani su i najbolji igrači sezone. Ukupno je pobijedio Mikkel Hansen ispred Niklasa Landina, a Igor Karačić dijeli peto mjesto.

Među srednjim vanjskima Karačić je drugi (iza Schmidta), a Luka Cindrić četvrti.

Manuel Štrlek je četvrto najbolje lijevo krilo, Ivan Čupić drugo najbolje desno krilo (iza Solea), a momčad godine je: Landin, Sole, Kristopans, Schmidt, Hansen, Genscheimer, Myrhol, te najbolji obrambeni igrač godine Blagotinšek.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 29.12.2019.

    Gobac vec desetak godina pomlađuju ekipu i sprda se sa cilon narodom

  • FAJDO 29.12.2019.

    A na EURU neće biti ni Strleka ni Čupića....žalosno.....povijest se ponavlja.... Eh da se riješiti jednog čovjeka rukomet bi nam procvijetao...

  • Rafa 666 29.12.2019.

    Da se bira najbolji time-out,Lino bi bio najbolji. Hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare