To je to što me zanima!

Hrvatsko-mađarski okršaj: Jug na Vasas, Mladost na Szeged

Ždrijeb četvrtfinala vaterpolske Lige prvaka hrvatskim predstavnicima dodijelio je mađarske klubove. Jug je lošije prošao, ide na Vasas, a Mladost će na Szeged
Vidi originalni članak

Hrvatski klubovi mogu biti zadovoljni ždrijebom četvrtfinala Lige vaterpolskih prvaka, održanim u Rimu. Izbjegli su Pro Recco, a to im je bilo najvažnije. Dobili smo dva hrvatsko-mađarska obračuna: Mladost će se sučeliti sa Szegedom a Jug s Vasasom. Primorje je za suparnika dobilo Jadran iz Herceg Novoga pa Riječani mogu biti i najspokojniji. Četvrti par je Budva – Pro Recco. Prve utakmice igraju se 14. ožujka (kod prvoimenovanih klubova) a uzvratne 18. travnja (pauza je zbog olimpijskih kvalifikacija u Edmontonu).

Ždrijebani su i polufinalni parovi Final Foura, Mladost bi (ako prođe) mogla na Primorje a Jug na Pro Recco.

- Nisam bio sretne ruke za Budvane, pridružio sam im Pro Recco, ali to je automatski značilo da ne dolazi k nama. Jest da je Szeged u obje utakmice pobijedio Partizan, ali Beograđani su ove godine oslabljeni – kazao je dopredsjednik Mladosti Boško Lozica, koji je bio nazočan rimskom ždrijebu.

Szeged ima Tamasa Molnara, odličnog vratara Laszla Baksu i našeg Aljošu Kunca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MLADEN_5 12.04.2012.

    A sta je sa publikom i navijanjem?

  • MLADEN_5 10.04.2012.

    Hrvatska. Hrvatska.

  • Kroatien 03.03.2012.

    to se može desiti samo nama hrvatima da imamo tako jake vaterpolo klubove da svi uđe u polufinale natjecanja a dok nažalost našoj brači baš ne ide tako nemaju ni jedan klub u završnici žao mi je njih stvarno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare