To je to što me zanima!

Hrvatsko-srpski par zaigrat će na teniskom turniru u Sofiji...

Dva bivša teniska broja jedan u konkurenciji parova zaigrat će zajedno nakon godinu i pol dana od njihovog zadnjeg nastupa. Tad su u Winston Salemu uspjeli doći do finala, ali su izgubili
Vidi originalni članak

Mate Pavić i Nenad Zimonjić zaigrat će zajedno na turniru u bugarskoj Sofiji. Bit će to povratak na teren srpskog tenisača nakon operacije kukova.

Izbornik srpske Davis cup reprezentacije i aktualni osvajač Davis cupa iz Hrvatske već su igrali zajedno, a u paru imaju skor od dvije pobjede i dva poraza. U Winston Salemu su prošle godine došli do finala, ali su tamo izgubili od Peralte i Zeballosa sa 2-1 u setovima. 

Srpski tenisač u funkciji izbornika će dva dana prije turnira u Sofiji voditi reprezentaciju Srbije na kvalifikacijskim mečevima Davis cupa protiv Uzbekistana u Taškentu, a nakon toga će zaigrati na turniru u Bugarskoj koji počinje 4. veljače. To će biti velik napor i pravi ispit za njegov operirani kuk.

Naš Mate Pavić ispao je u drugom kolu Australian opena s Austrijancem Oliverom Marachom te će nakratko svog standardnog partnera zamijeniti s bivšim brojem jedan u konkurenciji parova i ponajboljim igračem parova s ovih prostora.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • makisa 25.01.2019.

    Ma star je Ziki. Ne moze više ništa. Sve u svoje vreme.

  • 24.01.2019.

    Odličan je Ziki igrač parova- BIO, tako da ništa ne očekujem od ove suradnje. Veća faca od tih "staraca" u 40-ima koji još igraju je definitivno jedan od preostalog "Indian Express" dua, Leander Paes. E to bi bila "killer" kombinacija. Mladi lav i prekaljeni lisac koji zna sve trikove, šteta što se s njim nije "spario"

  • filip33 24.01.2019.

    Mladost i iskustvo. Da bar to mogu pogledati uživo

Komentiraj...
Vidi sve komentare