To je to što me zanima!

Hrvatsko zlato okićeno zlatom: Pale su i Sarine suze radosnice

MEDALJA JE TU Čudesna Sara Kolak jučer je u šok i nevjericu bacila kompletnu sportsku javnost zlatnom medaljom u Riju. Danas je pak naše zlato okićeno zlatom. Prekrasne slike stižu nam iz Brazila
Vidi originalni članak

Sjajna Sara Kolak (21) osvojila je senzacionalno zlatnu medalju u bacanju koplja u jučerašnjem natjecanju na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Doista, nestvaran rezultat. Ponovo je pao naš državni rekord u samo nekoliko dana, a Sari je za zlato bilo dovoljno 66,18 metara. Nakon prvoklasne senzacije i impresivnog sportskog uspjeha u koktelu emocija rekla je sljedeće:

- Ja ne znam gdje sam, tko će dočekati sutra do medalje - da bi potom poručila svojim roditeljima:

- Mama, tata, zlato dolazi doma!

Zlato stiže doma, zasluženo. Dočekala je i himnu i medalju uz suze radosnice. Slavlje može i službeno početi. Naše zlato okićeno je zlatom, a Ludbreg kao i cijela Hrvatska slave istinsko sportsko čudo.

Podsjećamo, srebro je pripralo Južnoafrikanki Sunette Viljoren (64,92m), a bronca ide Čehinji Barbori Špotakovoj koja je koplje bacila 64,80 metara.

Špotakova je inače mogla postati prva atletičarka s tri uzastopna olimpijska zlata u istoj disciplini, no na put joj je stala impresivna Hrvatica.

Uživajmo u ovim prekrasnim slikama iz nama, od ovog ljeta, omiljenog brazilskog grada, Rio de Janeira.

 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • 21.08.2016.

    a

  • jele112 20.08.2016.

    Ma Sara je totalna legenda! Ona je to koplje zabacila bez ikakvog opterećenja i očekivanja i završila zlatna a da nije bila ni svijesna! Kraljica!

  • markosava 20.08.2016.

    Komunjare u Hrvatskoj na aparatima od muke Hrvati osvajaju zlatne medalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare