To je to što me zanima!

Hrvatskoj prvi bod na Copi, a Česi su kanta za napucavanje!

Mali "kockasti" dvaput su vodili protiv Bolivije golovima Saranića i Barišića, ali Bolivijci su se oba puta vratili. Hrvatska će tako povijesni nastup na Copa Américi završiti na začelju skupine
Vidi originalni članak

Mladi su hrvatski nogometaši (do 15 godina) osvojili prvi bod na Copa Américi!

U četvrtom kolu Hrvatska je odigrala 2-2 s Bolivijom u derbiju začelja skupine. I zapravo je prava šteta što nije i pobijedila jer dvaput je vodila, golovima Ivana Saranića i Bartola Barišića, ali Bolivijci su se oba puta vratili.

Podsjetimo, Hrvatska je došla s godinu dana mlađim igračima, a nakon pretposljednjega kola poredak skupine je: Brazil 12, Peru 8, Ekvador 5, Venezuela 5, Hrvatska 1 (3:9), Bolivija 1 (5:14).

U drugoj skupini vode Paragvaj (9) i Argentina (8), dok su europski gosti Česi (također su došli s godinu dana mlađim igračima) - kanta za napucavanje! Bez boda su u četiri kola, s gol-razlikom 4-34! Od Kolumbije su izgubili 12-0!

Prve dvije reprezentacije iz skupina idu u polufinale, a posljednji susret Hrvatska igra u utorak navečer protiv Ekvadora.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dex28 13.11.2017.

    vecina igraca iz jednog kuba pokazala je mogucnosti kao i njihovi stariji suigraci dosad u europi

  • cityzent 13.11.2017.

    ovaj saranic isao sa mnom u razred majkemi moje poznam ga

  • zvrkoreporter 13.11.2017.

    Kakvi su ovo izgovori da je Hrvatska dosla sa godinu dana mladjim igracima? Znaci ako su reprezentativci mladji nemoraju napraviti nikakav rezultat i vi to jos slavite? Neznam nikoga da slavi poraze. Naravno osim jednog klubica kojeg nije vrijedno spomenuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare