To je to što me zanima!

Hrvatsku čeka najlošiji plasman u 20 godina i kvalifikacije za SP. One bi mogle biti jako paklene

Hrvatska, koja ispod petog mjesta na Euru nije bila od 2002., će se priključiti u zadnjem krugu kvalifikacija za SP, a to što ćemo biti nositelji, ne mora značiti mirne snove. Zašto? Recimo da nam prijete Slovenci i Portugalci...
Vidi originalni članak

Nakon dvije utakmice bez boda smo u drugom krugu Europskog prvenstva. Do polufinala više ne možemo, a uz sve realne i optimistične jednažbe ni do utakmice za peto mjesto. Čeka nas najslabiji plasman na Euru još od 2002. godine kada smo bili zadnji, 16. Četiri godine ranije završili smo osmi, potom šesti i više nikad nismo bili slabiji od petog mjesta. Štoviše, u ovih 20 godina "promašili" smo polufinale samo na našem Euru 2018. To je za svaki respekt.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Meryann 23.01.2022.

    Pa šta? Ni to nije tragedija! Ovu situaciju sad treba iskoristit u svoju korist i vratiti se još bolji i još jači! Ako nikad ne padneš, nikad nećeš saznati kako je to dići se! Imamo navijače za zlatnu medalju, a mladoj generaciji treba malo uigravanja da sjednu na tron-jer tamo i zaslužuju biti! Iznad svih HRVATSKA!!

  • 23.01.2022.

    Horvat doviđenja! Makar tu ispadni gospodin i pokupi se sam!

  • 23.01.2022.

    Ma šta pričate! Tako smo dobro jučer odigrali! Lavovski! 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare