To je to što me zanima!

Hrvoje Maleš opet je zabio za Hajduk.hr pa ozlijedio gležanj

Momčad koju predvode predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i trener Krasimir Balakov prošla je u 4. kolo Torcida kupa. Maleš je opet zabio, a pred kraj je ozlijedio gležanj
Vidi originalni članak

Momčad Hajduk.hr plasirala se u 4. kolo Torcida kupa, a predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš ponovno je bio strijelac. Momčad koju predvode Maleš i Balakov privukla je na teren u Vukovarskoj oko 4000 gledatelja koji su pljeskom pozdravili svaki atraktivan potez.

A imali su što i vidjeti. Hajduk.hr izborio je prolaz pobjedom 3-2 protiv Torcide Sućurac. Prvo poluvrijeme okončano je neodlučenim rezultatom (1-1), za Bijele je zabio Skoko, a tri minute kasnije izjednačio je Biočić. U poluvremenu je dječačić s tribina povikao predsjedniku Malešu: "kad ćeš više zabiti", na što mu je Maleš uzvratio: "uskoro".

I nije trebalo dugo čekati, zabio je Maleš u drugoj minuti nastavka, otrčao do tribine i pozdravio se s dječakom koji ga je inspirirao.

Par minuta kasnije zabio je Balakovljev pomoćnik Ilija Gruev čime je pitanje pobjednika bilo riješeno. Pred kraj susreta Maleš je ozlijedio gležanj, a njegov izlazak s terena gledatelji su popratili pljeskom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • INTER_4 27.07.2011.

    Dinamovac sam,ali ovaj Maleš mi se čini jako sposoban i čovjek koji zna šta radi samo da ima nekoga kraj sebe da to sve pretvori u djelo.

  • JosipŠotinho 27.07.2011.

    dvije slike i domovnica i zaigraj za hajduk nisu oni padavicari nis bolji od tebe

  • Gunner4Life_1 27.07.2011.

    O moj bože kakvim se stvarima bave u 24sata, pa zar na ovom svijetu nema ništa zanimljivije o sportu?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare