Sport

Komentari 11

Hrvoje Maleš opet je zabio za Hajduk.hr pa ozlijedio gležanj

Hrvoje Maleš opet je zabio za Hajduk.hr pa ozlijedio gležanj

Momčad koju predvode predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i trener Krasimir Balakov prošla je u 4. kolo Torcida kupa. Maleš je opet zabio, a pred kraj je ozlijedio gležanj

Momčad Hajduk.hr plasirala se u 4. kolo Torcida kupa, a predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš ponovno je bio strijelac. Momčad koju predvode Maleš i Balakov privukla je na teren u Vukovarskoj oko 4000 gledatelja koji su pljeskom pozdravili svaki atraktivan potez.

A imali su što i vidjeti. Hajduk.hr izborio je prolaz pobjedom 3-2 protiv Torcide Sućurac. Prvo poluvrijeme okončano je neodlučenim rezultatom (1-1), za Bijele je zabio Skoko, a tri minute kasnije izjednačio je Biočić. U poluvremenu je dječačić s tribina povikao predsjedniku Malešu: "kad ćeš više zabiti", na što mu je Maleš uzvratio: "uskoro".

I nije trebalo dugo čekati, zabio je Maleš u drugoj minuti nastavka, otrčao do tribine i pozdravio se s dječakom koji ga je inspirirao.

Par minuta kasnije zabio je Balakovljev pomoćnik Ilija Gruev čime je pitanje pobjednika bilo riješeno. Pred kraj susreta Maleš je ozlijedio gležanj, a njegov izlazak s terena gledatelji su popratili pljeskom.

Najčitaniji članci