To je to što me zanima!

HSV je osvojio Telekom kup, Ivica Olić strijelac u finalu...

Hamburg je u finalu u Mönchengladbachu svladao Augsburg rezultatom 2-1, a u strijelce se u 31. minuti upisao i naš Ivica Olić. Ivo Iličević pak nije igrao u finalu
Vidi originalni članak

HSV je osvojio Telekom kup, tradicionalni pripremni turnir u kojem sudjeluju četiri momčadi, a utakmice se igraju 45 minuta.

Hamburg je u finalu u Mönchengladbachu svladao Augsburg 2-1, a u strijelce se u 31. minuti upisao Ivica Olić. Ivo Iličević nije igrao u finalu.

HSV je prije toga u polufinalu pobijedio domaću Borussiju udarcima s bijele točke, dok je Augsburg svladao Bayern koji je igrao sa šarenim sastavom. Bavarci su na kraju završili na posljednjem mjestu budući da ih je Borussia svladala nakon penala. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • strmi007 13.07.2015.

    ajd da je i on zabia

  • Legende 13.07.2015.

    Podnaslov i članak,tri riječi i kopi/pejst: Hamburg je u finalu u Mönchengladbachu svladao Augsburg rezultatom 2-1, a u strijelce se u 31. minuti upisao i naš Ivica Olić. Ivo Iličević pak nije igrao u finalu Hamburg je u finalu u Mönchengladbachu svladao Augsburg rezultatom 2-1, a u strijelce se u 31. minuti upisao i naš Ivica Olić. Ivo Iličević pak nije igrao u finalu

  • Stručni komentator 12.07.2015.

    pep uništavač nogometne igre zadnji sa Bayernom. 3 puta hura!

Komentiraj...
Vidi sve komentare