To je to što me zanima!

Almeida razgalio Poljud! Je li njegov gol pao nakon ofsajda?

I večeras im je krenulo loše na Poljudu, gosti su poveli golom Krstanovića u 66. minuti, no 'bili' su se vratili golom Portugalca Huga Almeide što je razgalilo Torcidu. No, čini se da je pao iz ofsajda
Vidi originalni članak

Hajduk muku muči protiv Lokomotive u utakmici gdje su najavljeni kao veliki favoriti, unatoč porazima protiv Osijeka i Rijeke u zadnje dvije utakmice HNL-a. Večeras su remizirali 2-2 u dramatičnoj utakmici gdje su Splićani golom Almeide u 90. minuti došli do 2-1 da bi u 93. Capan izjednačio rezultat.

I večeras im je krenulo loše na Poljudu, gosti su poveli golom Krstanovića u 66. minuti, no 'bili' su se vratili golom Portugalca Huga Almeide što je razgalilo Torcidu.

Ubacio je Barry, Said je spustio loptu glavom na nogu Almeide koji je to elegantno ubacio u mrežu Šempera.

Video pogledajte ovdje.

Glavni sudac utakmice Damir Batinić iz Osijeka priznao je gol, iako se čini da je pao nakon ofsajda.

 
Idi na 24sata

Komentari 84

  • No pasaran! 25.09.2017.

    Mmmm.. Miriše na duplu krunu!

  • cashek10 25.09.2017.

    kak taj hajduk sad pak smrdi. taman svi mislili bit ce konkurentni, a eto taman su konkurentni za drugu ligu jebo ih klub

  • Firefox_1 25.09.2017.

    Rekao bi da je ovdje riječ o ofsajdu. kako got to ne igra puno ulogu u svemu. Hajduk je loš, katastrofalan i treba promjene. Sportska politika je promašena i za to treba netko snositi posljedice, osim trenera očito je da i sportski direktor treba otići!

Komentiraj...
Vidi sve komentare