To je to što me zanima!

Huligan opalio šamar Messiju nasred ulice, a onda pobjegao

Igrao si za Newell's, a ja sam navijač Centrala, uzviknuo je huligan, opalio Messiju šamar i pobjegao. Vidno iznenađeni Messi nije reagirao već se vratio u restoran
Vidi originalni članak

Messi je nakon sjajne sezone u Barceloni otputovao u Argentinu u kojoj odmara uoči Copa Americe. Danas je umjesto ugodne večeri doživio manji incident. 

Ponajbolji svjetski nogometaš je u rodnom Rosariju s dvojicom prijatelja otišao na ručak u restoran El Club de la Milanesa. Skupina školaraca htjela se slikati s njim pa je izašao iz restorana da bi udovoljio. 

Uočio ga je navijač Rosario Centrala.

- Igrao si za Newell's, a ja sam navijač Centrala - uzviknuo je huligan, opalio mu šamar i pobjegao. 

Oba kluba su iz Rosarija i veliki su rivali. Leo je s osam godina počeo trenirati upravo u Newell's Old Boysima iz kojih je otišao u juniore Barcelone.

Vidno iznenađeni Messi nije reagirao već se vratio u restoran iako mu sigurno nije bilo nimalo ugodno.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • karlo 10 03.06.2011.

    di se vidi kako mu je opalio samar?

  • Halid ibn Velid 03.06.2011.

    Pošto vidim da su se neki već počeli "brinuti" gdje sam i zašto me nema, da su neki otišli korak dalje pa me optužuju za ovaj nemili događaj ..a baka22 pita jesam li se očitovao po ovom pitanju...moram reći slijedeće: Ovaj članak nisam komentirao samo iz razloga što su mi Messi i Barcelona nebitni :) ..Pustio sam da vi komentirate svog ljubimca na kojeg svršavate:P .. P.S. Na kraju krajeva, ovaj događaj sve i da sam htio, nisam mogao komentirati, jer sam bio na službenom putu ovih dana, ....tek jutros sam se vratio iz Argentine

  • neven204 03.06.2011.

    Kreten.

Komentiraj...
Vidi sve komentare