To je to što me zanima!

Radili su nerede po tribini, a u zatvoru manji od makova zrna

Hrvatski državljani uhićeni zbog izazivanja nereda na utakmici Partizana i Crvene zvezde u Beogradu dobro se vladaju u beogradskom Centralnom zatvoru. Zasad su još uvijek razdvojeni
Vidi originalni članak

Šestorica hrvatskih huligana, kojima je određen 30-dnevni pritvor zbog sudjelovanja u tučnjavi tijekom derbija Partizana i Crvene zvezde u Beogradu, nalaze se u beogradskom Centralnom zatvoru. I potpuno su promijenili ponašanje, piše Telegraf.

- Njih petorica (jedan je bio u bolnici, op.a.) nisu u istoj sobi jer tako predviđa Zakon o izvršenju kaznenih djela. Odnosno, osobe koje su obuhvaćene istim kaznenim djelom ne smiju biti smješteni zajedno. Od trenutka kad su privedeni ponašaju se normalno, ne prave incidente i nemaju posebne zahtjeve - rekli su iz zatvora.

POLICIJA PRETRESLA SOBE Pronašli upute za huligane: Ne vozite se svojim automobilima!

Hrvatski državljani zasad su sami u svojoj ćeliji, a nakon što prođu sve provjere i liječničke preglede pridružit će se ostalim zatvorenicima. Ipak, i dalje neće viđati jedni druge.

Pritvor od 30 dana određen im je zbog opasnosti od ugrožavanja nesmetanog i pravičnog vođenja kaznenog postupka koji se vodi protiv njih, kao i zbog opasnosti od bijega.

VIDEO Šesti huligan izašao iz bolnice, prebacili ga u srpski Alcatraz...

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu Beogradu svi su se branili šutnjom. Terete se za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i prijeti im do 12 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Stranka2411@gmail.com 22.12.2017.

    Nije ok sto su radili nerede u b Bg a zar je ok kad srbi pale nasu zastavu usred Zg ma fuj dečki neka vam je bog napomoci umjesto da se netko založi da pomogne im nego samo padaju ruznu komentari svi mi griješimo al srbi kad rade nerede njima političari nasi oprastaju i njihovi ih ne razapinju po stampi ko nasi svoje hrvate strasno

  • BernCity83 22.12.2017.

    Neće dobiti viśe od godine.

  • drogec 21.12.2017.

    Šta će biti nakon 30 dana kada ih stave sa ostalim zatvorenicima? Igranka na leđima svaki dan nece vise biti isti

Komentiraj...
Vidi sve komentare