To je to što me zanima!

Huligani napali Dinamovog trenera i to pred djecom...

Ivana Senzena, trenera Dinamovog podmlatka (2002.) napali su huligani dok je vodio svoju momčad na turniru u Stobreču, nedaleko Splita
Vidi originalni članak

Netrpeljivost sjevera i juga ne jenjava. Trener Dinamova podmlatka Ivan Senzen brutalno je napadnut u petak u Stobreču nedaleko Splita i to pred osmogodišnjom djecom. Dinamovi klinci koje vodi Senzen generacija su 2002., a nastupali su na turniru. Njihov trener sjedio je na terasi hotela, a vidjevši Dinamovu trenirku, napala ga je skupina huligana. Senzena je spasio vlasnik lokalnog kafića koji je bez razmišljanja stao u obranu trenera 'modrih'. U žestokoj je tučnjavi rastjerao huligane. Dinamo je nakon incidenta razmišljao o povlačenju s turnira, no direktor omladinske škole Romeo Jozak pokušao je primiriti srasti.
- Domaćini su nam zagarantirali sigurnost. Vjerujemo da je ovo tek izolirani slučaj - rekao je za SN Jozak.
Dinamo ipak nije odustao od turnira. Nisu htjeli dopustiti da nekoliko huligana na kukavički način otjeraju klub iz Dalmacije. Dodajmo da su scene tučnjave iz svojih soba gledala djeca.
- To je najgore. Pa oni imaju samo osam godina - dodao je Jozak.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Th 1950 10.04.2010.

    to nije torcida to su huligani,ima torcida koja navija a ima i huligana(primjer bacanje banana ,cipela,petarde to su huligani

  • Poreznik 10.04.2010.

    h..... nogomet. Treba ukinuti i Dinamo i Hajduk kao klubove i gotovo. Makar će nam proračun biti puniji i ulice mirnije.

  • Barcelona pub Osijek 10.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare