To je to što me zanima!

Huligani Olympiakosa upali na turnir pa istukli gejmere rivala!

Meč u LoL-u je prekinut u trenutku kada su se huligani uz primjenu sile probili sve do pozornice i obračunali s igračima PAO-a. Pokušali su im skinuti dresove...
Vidi originalni članak

Poznat je antagonizam između dva najveća grčka kluba Olympiakosa i Panathinaikosa u svim sportovima. Njihovi se navijači ne podnose i jedni drugima u pratnju idu uz pojačanu policijsku pratnju.

U svijetu sporta to je još i očekivano, no korak dalje napravili su huligani Olympiakosa u nedjelju.

Naime, upali su u studio u Larissi na gejmerski turnir gdje je momčad njihovog ljutog rivala, Panathinaikos eSportsa, igrala kvalifikacijski turnir za LGC, odnosno grčku League of Legends ligu.

Meč je prekinut u trenutku kada su se huligani uz primjenu sile probili sve do pozornice i obračunali s igračima PAO-a. Pokušali su im skinuti dresove!

Ozlijeđena su dvojica gejmera te vlasnik Panathinaikos eSportsa koji ih je pokušao zaštitit. On je zaradio ozlijede glave. Već neko vrijeme vlada strah u svijetu profesionalnog gejminga nakon što su se u njemu pojavili Grci.

Igrač Panathinaikos eSportsa Pun1sher tvrdi da je grčka LoL liga pokušala sakriti incident, umjesto da prizna pogrešku i uspostavi sigurnost.
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bbbdado 20.03.2017.

    Lovrić , razgovaraj se po naše

  • numero uno 20.03.2017.

    Ništa čudno kod Ortodoxa...

  • Dr.King Schultz 20.03.2017.

    League of Legends... znači,prebili su klince max cca 18,19 god starosti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare