To je to što me zanima!

Huligani prijete: Bojite nas se? Ma izbacit ćemo vas u Zagrebu

Dinamova odluka o zabrani gostovanja u utakmici 2. pretkola protiv Lugogoreca nije dobro "sjela" navijačima. Na forumima se okupljaju i spremaju na put u Bugarsku...
Vidi originalni članak

Dinamovi igrači i stručni stožer vratili su se u Zagreb nakon desetodnevnih priprema u Austriji. Dinamo je odigrao tri utakmice. Pobijedili su Dinamo Kijev, remizirali sa Spartakom, a treća utakmica protiv Neftčija prekinuta je zbog huligana.

I upravo se huligana iz Dinama najviše boje, više i od Ludogoreca. Realno, prije će huligani izbaciti "modre" iz Europe nego bugarski sastav. 

A to su pokazali i u Austriji. Prvo su na utakmici protiv Dinama iz Kijeva vrijeđali igrače, upravu, a nakon utakmice pljunuli su u lice Dinamovom predsjedniku Mirku Barišiću.

Na utakmici protiv Neftčija upali su u teren već u 7. minuti utakmice. S travnjaka su gađali limenkama piva Dinamove čelnike, ali i ostale navijače koji su s malom djecom došli pogledati utakmicu. 

Nova TV ima ekskluzivnu snimku divljanja huligana u utakmici protiv Neftčija, na kojoj jedan od navijača najavljuje što čeka Dinamo u utakmici u Zagrebu.

- Bez obzira na zabranu, idemo u Bugarsku! Ako se bojite izbacivanja, izbacit ćemo vas već u Zagrebu. Ja sam prvi koji će baciti pet baklji i izbaciti vas - kaže navijač na snimci.

Dinamo je, podsjećamo, u dogovoru s Ludogorecom odlučio da u prvoj utakmici u Bugarskoj neće biti gostujućih navijača. No to nije previše zabrinulo navijače koji su na navijačkim forumima počeli dogovore o masovnom odlasku u Bugarsku.

Idi na 24sata

Komentari 319

  • psukan 14.07.2012.

    NA OVE IZJAVE OCEKUJEM BRZU REAKCIJU JOVE I RANKA NADAM SE DA CE BITI REPRESIVNI IPAK SE RADI O UGROZAVANJU DRZAVNE IMOVINE I LJUDSKIH ZIVOTA A AKO NISTA NE PODUZMU I DODJE DO NEREDA I OZLJEDA ONDA BI TREBALO PODNJETI TUZBU PROTIV OVA DVA LIKA IZ SABORNICE

  • ZDRAVKO_2 14.07.2012.

    Već se unazad par godina priča o zakonu o huliganstvu na utakmicama al nikako da se donese -- toliko o političarima -kukavice Nego di je sad Mamić i njegova bahatost

  • triple double 14.07.2012.

    Nije mi jasno da država dopušta da se hrpica klošara i probisvijeta tako ponaša nekažnjeno,sve više mi se čini da ne mogu maknut Mamića legalno pa ovo dopuštaju samo da bi njega eliminirali. To se lako riješi u 2 tjedna plafon samo treba politička volja. Ti bijednici koji napadaju žene ne zaslužuju drugo nego da im se noge polome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare