To je to što me zanima!

Huligani Saidu izgrebali auto i probušili mu sve četiri gume...

Nema mira za igrače Hajduka, sinoć je nakon utakmice i remija s Osijekom u Splitu oštećen automobil Saida Ahmeda Saida, koji je izgreban oštrim predmetom te su mu probušene sve četiri gume...
Vidi originalni članak

Novi problemi za igrače Hajduka u Splitu. Nakon sinoćnjeg remija s Osijekom Saidu Ahmedu Saidu je na parkingu oštećen automobil. Mercedes A-klase talijanskih registarskih pločica nepoznati počinitelj ili počinitelji oštetili su oštrim predmetom na više mjesta, izgrebali mu karoseriju te probušili sve četiri gume

Kako doznajemo, igrač je slučaj prijavio odgovornima u klubu, a isto će napraviti i u policiji. Prijateljima se povjerio i rekao da ga nije strah, no da se osjeća neugodno i da mu je žao što zbog sigurnosti njegova djevojka i majka ne mogu u Split. 

Zašto su mene uzeli na zub?

- Ne znam zbog čega su mene uzeli na zub. Kad dobijem priliku na terenu dajem sve od sebe. Ako sam ja problem, ako nisam dovoljno dobar za Hajduk, to se može riješiti bez ikakvih problema - kazao je Said prijateljima.

Nije ovo prvi put da je Said imao problema. Podsjetimo, prošli mjesec petoricu igrača Hajduka, redom stranaca, presrela je grupa mladića i počela im predbacivati lošu igru, nezalaganje... Navodno je glavna meta bio Said, komu su u obranu odmah stali i ostali suigrači, a nakon kraće prepirke i naguravanja, jedan je nogom u glavu udario Marka Futacsa, razbio mu naočale i ostavio masnicu ispod oka.  

Krajem prošle godine huligani su nakon poraza od Rudeša presreli nekoliko igrača pred njihovim stanovima, lupali im na vrata i po automobilima, a Franck Ohandza prijavio je prijetnje policiji. 

Kako će cijela ova priča završiti teško je i predvidjeti jer većina igrača koji su bili na meti napadača su pod ugovorima koje nije lako raskinuti. Igrači se neće tako lako odreći primanja, a s druge strane, kakva korist Hajduku od njih, ako žive i igraju u strahu od novih napada. Koji, kao i mnogi prije njih, nikada nisu riješeni niti su stvarni počinitelji privedeni.

Idi na 24sata

Komentari 184

  • Rimen 15.05.2018.

    Niko kao hajduk iz splita 😂😂😂

  • 15.05.2018.

    Shvatili Ajdukovci da ne treba tuć po reprezentaciji zato što je Ajduk loš.

  • roccoking 14.05.2018.

    nije Said kriv što ne može više dati na terenu kad je ograničen igrač i hajduk mu nije niti u peti....tužan sam i žalostan....mislim da više neću plaćati članarinu našem hajduku...ovo nije moj hajduk za koji navijam već 40 godina....ostalo je samo ime velikog kluba...totalnu katarzu trebamo u hajduku od vrha do dna

Komentiraj...
Vidi sve komentare