To je to što me zanima!

Hummels: Čudesno, u finalu smo; Klopp: Zaslužili smo to

Igrači i stručni stožer Borussije Dortmund još su dugo nakon posljednjeg sučeva zvižduka slavili sa svojim navijačima na Santiago Bernabuu ulazak u finale LP-a
Vidi originalni članak

Jürgen Klopp, trener dortmundske Borussije, marširao je Santiago Bernabeuom još dugo nakon što je Howard Webb označio kraj uzvratnog polufinalnog ogleda Lige prvaka protiv Reala...

Zagrlio je svakog svog igrača, udarao se po srcu, dirigirao navijačima svog kluba, te pritom u niti jednom trenutku nije skidao osmijeh s lica.

- Zaslužili smo ovaj prolaz i finale. Nakon svega je, mislim, u redu što ćemo igrati finale. Morali smo zabiti pogodak, morali smo sami sebi olakšati život, ali je na kraju sve poprimilo obrise drame. Ali, neka, u finalu smo, to je bitno - govorio je presretni Klopp, a na njega se nadovezao čuvar mreže Roman Weidenfeller koji je u prvom dijelu uzvratnog ogleda sačuvao za Borussiju itekako bitnih 0-0.

- Čudnovato je ovo, strašno... Gadan je bio pritisak na nama, ali izdržali smo. Stisnuli su nas na početku i na kraju. Umorni smo, stvarno smo iscrpljeni, ali imamo finale u rukama. Velika je ovo stvar.

Dovoljna je Dortmunđanima bila domaća pobjeda od 4-1, a sve izjave igrača mogu se spojiti u riječi nevjerojatno ili fenomenalno.

- Ovo je nevjerojatno, igrat ćemo u finalu - rekao je Mats Hummels nakon madridske večeri.

- Utakmica se promijenila nakon što su nam zabili prvi pogodak. Znali smo da nakon toga postoji realna opasnost po nas, jer su se automatski razbudili i navijači. Krenuli su žestoko prema naprijed. No, uspjeli smo, presretni smo. Imali smo veliku zalihu, sačuvali smo je. Ne znam što reći, nevjerojatno je ovo, strašno je što smo osigurali finale - završio je igrač Borussije.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • heeeheehehehehehee 02.05.2013.

    da zasluzeno u finalu daj molim vas ne nasmijavajte me real ste dobili pomocu sudaca ,a i prije toga i malagu pomocu sudaca da kloppu zahvali sucima

  • barcelona12345678 01.05.2013.

    Ovaj Hummels je čudo od igrača i preporučujem da ga Barca dovede obavezno na ljeto.

  • lukica100 01.05.2013.

    i da je real prošao bilo bi zasluženo, jer svatko je bio bolji u jednoj tekmi, u finalu navijam za bayern!

Komentiraj...
Vidi sve komentare