To je to što me zanima!

Huub Stevens: I u Dublinu su nam svirali dečki iz U2

Penali? Odmah potpisujem, to bi nama bio sjajan rezultat, rekao je trener Red Bulla dan uoči novog ogleda protiv Dinama u borbi za 4. pretkolo LP-a
Vidi originalni članak

U uzvratu protiv Red Bulla trener Dinama neće moći računati na Marija Mandžukića i to je sjajna vijest. Ali isključivo ako pitate trenera austrijeske momčadi...
- Dinamo ima dovoljno kvalitetnih igrača, no Mandžukić je potvrđena kvaliteta i sigurno je da je njegovo neigranje hendikep za Dinamo - rekao je Huub Stevens i dodao:
- Ali i mi smo bez nekoliko prvotimaca, došli smo ovdje sa željom da ih nadoknadimo najbolje kako znamo.
No nije to i jedina Stevensova želja na ovom gostovanju.
- Došli smo zabiti gol Dinamu! - ispalio je.
- Znamo da neće biti lako u utorak navečer, no u nogometu je sve moguće. Penali? Odmah bi potpisao takav ishod, to bi za nas bio odličan rezultat - kazao je trener Red Bulla, očigledno predajući ulogu favorita kolegi Jurčiću. Nahvalio je Dinamovu ofenzivu, ali i izrazio nadu kako će njegova obrana znati izaći na kraj s modrim napadačima.
- Hrvatski nogomet je iznad austrijskog nogometa, no pokušat ćemo iznenaditi našeg protivnika - rekao je Nizozemac, postavši tako jedan od rijetkih koji su posljednjih godina rekli nešto lijepo o slabašnom HNL-u.
- Niko Kovač? Nisam ga pitao ništa o Dinamu, imamo ljude koji su zaduženi za proučavanje protivnika. I dobro su odradili svoj posao, Kovačeva pomoć nije mi bila potrebna - dodaje Stevens.
U nešto ležernijem dijelu 'presice' Stevens je primjetio jednu zanimljivost. Potencijalno opasnu zanimljivost...
- U prošlom pretkolu izbacili smo Bohemians u Dublinu, a tamo je također nakon utakmice održan koncert grupe U2. Čujem da dolaze i u Zagreb, možda nam opet donesu sreću - uz smiješak je rekao Stevens. Irski rokeri na Maksimiru će zasvirati pet dana nakon utakmice koja će odgovoriti na pitanje hoće li u 4. pretkolo Lige prvaka Dinamo ili društvo iz Salzburga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • redondo 04.08.2009.

    a dao bog da red bull prođe navijam za njih hehehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare