To je to što me zanima!

Hvala i dođite nam opet! Figo završio ljetovanje u Hrvatskoj

Da je Figo doista uživao u Hrvatskoj pokazuje i video s njegovog Instagrama, gdje skija na vodi. Prije nekoliko dana susreo se s Aleksandrom Čeferinom, predsjednikom Uefe, s kojim surađuje
Vidi originalni članak

Završio je odmor legendarnog portugalskog nogometaša Luisa Figa (45) na našoj obali. Figo i njegova obitelj ove godine uživali su u ljepotama Korčule, skrivenih uvala, zalazaka sunca, a u Lijepu našu vratili su se nakon što su prošlo ljeto posjetili Zadar i okolne otoke.

VELIKANI NA NAŠOJ OBALI Face uživaju kod nas: Čeferin i Figo reklamiraju Hrvatsku...

Da Figo doista uživa u Hrvatskoj pokazuje i video s njegovog Instagrama, gdje skija na vodi, ali fotografije kako odmara u skrivenim uvalama. Prije nekoliko dana susreo se s Aleksandrom Čeferinom, predsjednikom Uefe, kojem je posebni savjetnik za nogometna pitanja.

Ipak sada je došlo vrijeme za odlazak. Sudeći po fotografijama koje je objavio, ne sumnjamo da će bivši nogometaš opet poželjeti doći na našu obalu u društvu lijepe supruge Helene Svedin. A Hrvatska će ih ponovno dočekati raširenih ruku jer dolazak jedne ovakve zvijezde na našu obalu reklama je koja se teško može platiti novcem. Pokazuje to i 2,5 milijuna pratitelja portugalskog superstara na Instagramu s kojima dijeli prekrasne fotografije s ljetovanja Dalmacijom.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • klokan_jack 01.08.2018.

    Normalno daa se pije žujaa!!! Zna se koja je piva najbolja!! :)

  • NIKE 01.08.2018.

    Bas se da primjetiti taj sluganski mentalitet u nas, što nas ima zaboliti briga tko se kupa na našem sinjem moru. Ako mu je odlicno super, sve pet ako nije neka se ispali. Jbe mi se za Figa, nek se kupa bilo čija guzica medijsku pozornost usmjerite u pravo mjesto.

  • ahilis 01.08.2018.

    Ništa čudno, najljepša zemlja na svijetu, normalno da dolaze velike i male zvijezde. Još da se riješimo bande, bit ćemo i najbogatija zemlja, gdje bi nam onda bio kraj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare