To je to što me zanima!

'Hvala ti za Interov dres, ali ja navijam za Milan'

Brazilski pilot u Ferrarijevoj momčadi Formule 1 odbio je primiti dres Intera sa svojim imenom na leđima koji mu je želio uručiti Marco Materazzi
Vidi originalni članak

Vozač Ferrarija Felipe Massa ovih se dana nalazi u Italiji, gdje će se voziti 14. utrka svjetskog prvenstva u Formuli 1, pa je priliku iskoristio da pozove nogometaša Milana i svog sunarodnjaka Kaku u boks Ferrarijeve momčadi.Vidno se iznenadio kada je ondje ugledao Interovog nogometaša Marco Materazzija, koji mu je želio izraziti divljenje i uručiti poklon.
- Hvala lijepo što si me se sjetio, ali ja tvoj poklon ne mogu ga prihvatiti, pa ja sam navijač Milana - branio se Massa. Materazzi je priznao da je oduševljen Formulom 1 i legendarnim brazilskim vozačkim asom Ayrtonom Sennom, pa tako simpatizira i Massu.
- Bio sam zaluđen njim i danas sam još uvijek. Bio je moj idol, a budući da si i ti Brazilac i djeluješ prijateljski želio sam ti pokloniti dres - nije se dao Interov nogometaš.
- Jako si ljubazan, no ja ga ne mogu obući - ostao je Massa uporan.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ferenc16 13.09.2008.

    Koji lik je taj Massa hahaha legenda haha joj meni ovo je ludo ja bi tak isto napravil jer ne volim inter ni materazija ni malo ali volim MILAN!!!!

  • jedan 13.09.2008.

    smola

  • marbod22 13.09.2008.

    to massa....trebao si pogazit dres sa bolidom...govno sicilijansko...forza milan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare