To je to što me zanima!

I dalje neporažen u Sehi: CO Zagreb dobio NEXE u finišu

Rukometaši CO Zagreba u petoj utakmici regionalne Seha lige došli su i do pete pobjede. U hrvatskom derbiju u Kutiji šibica svladali su našički NEXE 33-31
Vidi originalni članak

Nakon pet odigranih utakmica u regionalnoj Seha ligi rukometaši Croatia osiguranje Zagreba još uvijek ne znaju za poraz. Prvi puta ove sezone  zagrebaši su bili domaćini u Kutiji šibica gdje su pred 500-tinjak gledatelja svladali našički NEXE rezultatom 33-31 (14-14).

U neizvjesnoj utakmici punoj golova briljirao je Luka Stepančić koji se 10 puta upisao u strijelce, dok je našičane sa šest golova predvodio Igor Vujić. Po četiri gola postigao je trojac Mataija-Markotić-Slišković, dok je Mate Šunjić skupio šest obrana. Na vratima hrvatskog prvaka još je jednom briljirao Filip Ivić sa 12 obrana, dok je Mario Kelentrić u nastavku četiri puta obranio udarce gostiju.

- Čestitke gostima na odličnoj utakmici. Mislim da je susret bio za gledatelje zanimljiv i mogu reći da sam jednim djelom izvedbe svojih igrača zadovoljan. Naravno,napravili smo neke nepotrebne tehničke greške, u obrani nismo bili na očekivanom i nivou i nekoliko smo puta propustili priliku odlijepiti se na plus četiri ili pet golova razlike. Djelom nas je u tome spriječio kvalitetan protivnik, a dijelom i mi sami. Također, promašili smo neočekivano velik broj sedmeraca - rekao je trener Zagreba Slavko Goluža i dodao:

- U posljednje vrijeme smo puno putovali i time manje trenirali, a utakmica s Barcelonom minulog vikenda također je uzela svoj danak. Na koncu najvažnije je da smo upisali pobjedu. Sada se treba odmoriti, jer već u petak čeka nas vruće gostovanje kod Metalurga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • previše_iskren 24.10.2012.

    Nexe je pokazao da može protiv Zagreba...U Našicama će biti pobjeda...Bravo Nexe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare