To je to što me zanima!

I dalje si ne moraju kuhati: Ovako se hrane igrači Intera

Nogometaš Intera Nicolo Barella objavio je na Instagramu brojne posude u kojima se nalazi hrana, a sve mu je na adresu poslao klupski kuhar, kao i ostalim igračima Intera...
Vidi originalni članak

Korona virus zahvatio je cijeli svijet. Prvenstva su prekinuta, a obustavljeni su i treninzi. Klubovi su poslali igrače u njihove domove kako bi spriječili širenje zaraze.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako nemaju treninge, nogometaši ne smiju niti pomisliti na odmaranje. Svakodnevni treninzi i rad po uputama koje su im dodijelili treneri, za njih je postalo dnevna rutina. A tko će onda poslije treninga skuhati ručak? Pa tako Lukaku poslije treninga pravi pizzu, Lautaro Martinez svojoj obitelji kuha pileću juhu, a Handanović pravi špagete. Ili ipak ne? E pa ni o tome ne moraju brinuti. O njihovoj prehrani brinu se klupski kuhari i nutricionisti.

Nogometaš Intera Nicolo Barella objavio je na Instagramu brojne posude u kojima se nalazi hrana, a sve mu je na adresu poslao klupski kuhar. Naravno, bliži se kraj sezone te Marcelo Brozović i ekipa ne smiju se zapustiti, ne smiju jesti sve što požele, pa im je tako klub na raspolaganje stavio kuhara koji je svakome od igrača napravio gozbu i poslao im na kućne adrese. Iako ne mogu biti pored njih i kontrolirati ih jer su svi u kućnim karantenama, kuhari i nutricionisti itekako prate što im igrači jedu.

Ima tu svega, od jaja, piletine pa do proteinskih muffina kako bi se malo zasladili. Sve nutritivne vrijednosti koje su nogometašu potrebne za pravilnu prehranu.

I tako sve do prekida karantene i povratka u klupski kamp na treninge. A što s utakmicama? Serie A je prekinuta do 3. travnja, ali obzirom na situaciju u Italiji i na broj zaraženih koji se popeo na preko 17.000, taj prekid bi itekako mogao još potrajati, a neki talijanski mediji pišu da loptanje po travnjacima talijanskih stadiona neće biti bar do svibnja.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SickFluf 16.03.2020.

    A ja jadan trči na trening, sa treninga pravac u dućan, iz dućana trk doma sve to skuhat i još na posao odradit smjenu.

  • broj123 16.03.2020.

    Koliko taj zagadi okoliš sa tom silnom plastičnom ambalažom, a vjerovatno je i obrok zdraviji iz te plastike...

  • Baine 16.03.2020.

    Vama bas fali tema za pisanje nakon sto su sportski događaji odgođeni zbog corone..

Komentiraj...
Vidi sve komentare