To je to što me zanima!

I Dinamovi juniori otputovali: 'Protiv Bayerna po pobjedu'

Imaju momčadski duh, ali kod njih iskače jedan igrač, Gaudino. To je sin bivšeg igrača Maurizija. Već je nekoliko puta igrao i za prvu momčad, kaže Cvitanović
Vidi originalni članak

Analizirali smo utakmicu s Arsenalom i sada očekujem da ćemo neke lošije stvari ispraviti, one dobre potencirati i pokazati kvalitetu. sad je samo pitanje vremena da se što prije pronađemo zajednički, počnemo razmišljati kao momčad i onda ne bi trebalo biti problema, rekao je danas trener juniorske momčadi Dinama Mario Cvitanović.

Mlada Dinamova momčad zajedno s prvom momčadi je otputovala u München. Mladi 'modri' protiv Bayerna igraju sutra u 14 sati.

- Gledao sam utakmicu protiv Olympiacosa, vidi se da je to jedna tvrda, organizirana, prava njemačka ekipa. Imaju izrazito dobar momčadski duh, ali kod njih iskače jedan igrač, Gaudino. To je sin bivšeg igrača Maurizija. Uostalom, on je već nekoliko puta igrao i za prvu momčad Bayerna i vidi se klasa. Imaju i dva opasna naša igrača, Martinovića i Benka, ali ne bojimo se. Vjerujem u moju momčad i pozitivan rezultat, a to je, kao i svaki put, pobjeda - rekao je Cvitanović.

Dinamo je u prvoj utakmici izgubio kod kuće od Arsenala 0-2, a Bayern od Olympiacosa 1-0. Na put je s momčadi otišao i Dani Olmo iako ima problema s ozljedom.

- Olmo je još malo načet, tu moramo još vidjeti kako je. Jučer smo odradili prvi trening zajedno, danas ćemo imati još jedan, a neki igrači igrali su i u subotu pa oni praktički nisu ni trenirali... Vidjet ćemo danas nakon treninga i sutra kroz razgovore pa ćemo donijeti najbolju odluku kako ćemo igrati - zaključio je Cvitanović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • RobertC 29.09.2015.

    po porciju mozda

  • Edward NewGate 28.09.2015.

    lol, po pobjedu kao i protiv arsenala, pa ne moze se tek tako rec idemo po pobjedu i minhen.

  • kme kme Jajduk 28.09.2015.

    trebo je hajduk, navijači su prednost pred talentima. nije sve u rezultatu i novcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare