To je to što me zanima!

I drugi remi Hajduka na startu priprema, za 1-1 zabio Sušić

Nakon remija s Mosorom, Hajduk je i u drugoj pripremnoj utakmici remizirao. U Steyru je treća momčad HNL-a odigrala 1-1 protiv mađarskog Ujpesta
Vidi originalni članak

U sklopu priprema za novu sezonu Hajduk je u austrijskom Steyru odigrao prijateljsku utakmicu protiv mađarskog Ujpesta. Splitska momčad odigrala je 1-1, a strijelci su pred oko 500 gledatelja, većinom navijača Hajduka, bili Angelov u 20. te Sušić u 81. minuti utakmice. 

Hajduk je započeo u sastavu: Stipica, J. Bašić, Šimić, Nižić, Ismajli, T. Bašić, Kalik, Kožulj, Mujan, Radčenko, Maganjić.

U prvom poluvremenu bilo je puno pogrešaka u redovima Hajduka i zapravo je momčad Marijana Pušnika dobro i prošla sa samo jednim golom u svojoj mreži. 

Pušnik je u drugo poluvrijeme izveo sastav: Grbić, Milić, Tudor, Bilji, Ćosić, Juranović, Jefferson, Sušić, Vlašić, Mastelić, Vojković.

Vlašić je u 47. minuti zatresao mrežu, ali označeno je zaleđe. 

U 73. minuti činilo se kako je Milić idealno izbacio Vojkovića u matnu situaciju, ali pomoćni je sudac podigao zastavicu. Uzalud je Pušnik protestirao... 

Pokušao je Sušić s nekih 25 metara u 78. minuti iz slobodnog udarca, no lopta je otišla iznad gola. Međutim, samo dvije minute kasnije Sušić je nakon asistencije Milića dočekao loptu na drugoj stativi i zabio za 1-1. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Pobotchnick Leeyoobo 20.06.2016.

    šteta što nisu izgubili

  • BOGOLJUB ATEJISTA 20.06.2016.

    pateticni recani na clanku oprez

  • 20.06.2016.

    Da si liga peta, nama si centar svijeta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare