To je to što me zanima!

I Gips kaže: Ta mala Saša je neviđeno talentirana skijašica

Cura je odlična. I znate što? Mala je neviđeno talentirana za sve sportove. Koji god sport da odabere, bit će jako dobra, nakon Janice nahvalio ju je i otac Ante Kostelić
Vidi originalni članak

Joj, izvan sebe sam od sreće. Bila mi je velika čast nastupiti kao predvozačica na Snježnoj kraljici, kao što mi je čast ako Janica priča o meni. Dok sam se spuštala, čula sam huk, navijanje... Ma bilo je sjajno. Sanjam da jednog dana pobijedim na Sljemenu, ispričala je Saša Tršinski (15).

Njen otac dobar je prijatelj s Antom Kostelićem. Uostalom, talentirana Saša i Ivica ove su jeseni zajedno trenirali.

- Cura je odlična. I znate što? Mala je neviđeno talentirana za sve sportove. Koji god sport da odabere, bit će jako dobra. Evo, trenirala je rukomet. Bila je čudo. Ljudi iz rukometa su je molili da ostane, da ne ide... No odlučila se za skijanje. Izuzetno je skromna i izuzetno talentirana. Ima 15 godina, te su godine jako bitne za razvoj. Treba biti uporan kao buldog - rekao je Gips, čiji sud može biti itekako znakovit.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mile91 06.01.2012.

    svaka cast.nek samo trenira i rezultati će doći.samo da je previše mediji ne hvale,ko niku fleiss.nista nije napravila za hrvatsko skijanje i hrvatsku,pare je pobrala i jos ih uzima.za sta?savjetnika?ma dajte ljudi,imamo ih previse ovako i onako.budući da je tatica u skijaškom savezu,zašto ne.povraća mi se dok vidm tu njezinu prevarantsku facu na telki.niti jednim rezultatom nije opravdala pare koje je ukrala.

  • NitramCisevap 05.01.2012.

    Ante, pusti ljude nek pricaju sta hoce, a ti se prihvati POSLA, ko da ti je rodjeno dijete, a novinari nek malo smanje hajku na to dijete.

  • Florijan 05.01.2012.

    Pravi znalac, Gips, ima pravo. Skromnost je vrlina velikih u svakoj oblasti ljudske djelatnosti. Želim Saši da ne poklekne na testu skromnosti, jer mediji, gladni senzacija, počet će je prežvakavati . Ovaj mali narod, pravi je rasadnik talenata od znanstvenika i informatičara, do sportaša i umjetnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare