To je to što me zanima!

I Karlović je u finalu: Za naslov u Memphisu protiv Nishikorija!

Ivo Karlović izborio je finale ATP turnira u Memphisu. U polufinalu predao mu je Yen Hsun Lu nakon samo 29 minuta. Karlović u 22 h igra finale protiv Keija Nishikorija...
Vidi originalni članak

Da ovaj tjedan ne prođe samo u znaku Marina Čilića pobrinuo se Ivo Karlović koji fantastično igra u Memphisu, gradu Elvisa Presleya. Bombarder sa Šalate, koji je (posljednja su mjerenja ustvrdila) narastao još tri centimetra (pa sad ima 211 cm), nije imao problema u polufinalnom sudaru s Yen-Hsun Luom, Tajvancem koji je na Touru završio ponajviše i zato jer je otac bio uspješan trgovac - kokoškama. 

Ivo je za 29 minuta izborio finale jer mu je protivnik predao meč početkom drugog seta (bolovi u vratu). U tom kratkom meču naš je tenisač zabio sedam asova, imao je za njega iznimno skromnih 59% prvog servisa, a osvojio je dvostruko više poena od protivnika (34-17).

U finalu će igrati protiv Keija Nishikorija, japanskog predstavnika kojeg odnedavno vodi Michael Chang, bivši Top 10 tenisač i najmlađi pobjednik Roland Garrosa u povijesti. Dobra vijest je za Ivu da još ne zna za poraz protiv Keija, u dva susreta koliko su odigrali, Karlović nije izgubio niti set. 

Oba puta igrali su upravo na tvrdoj podlozi, a bilo je to u Japanu na Davis Cupu (2012.) i u prvom kolu Delray Beacha (2013.). Ukoliko osvoji, Ivo će turnir napustiti bogatiji za 103.100 dolara i 250 bodova, a ako izgubi inkasirat će 54.300 dolara i 150 ATP bodova. Meč je na rasporedu u 22 sata po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • strmi007 16.02.2014.

    sad po naslov

  • pakikpokik 16.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • TomislavTadijanovic 16.02.2014.

    konačno nam je i tenis proradio..košarka pomalo napreduje,u skijanju smo oduvijek bili odlični..rukomet,vaterpolo,bacanje diska,NOGOMET..mala zemlja sa velikim postignućima i ostvarenjima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare