To je to što me zanima!

I Kinezi žele biti Luka Modrić: Postali su najbolji igrač svijeta

Svoje mjesto na sajmu pronašli su i naši predstavnici, a u sklopu prezentacija u hrvatskom paviljonu postavljen je i kartonski primjerak Luke Modrića s kojim se posjetitelji mogu fotografirati
Vidi originalni članak

U Kini se u ovim trenucima održava Kineski međunarodni sajam uvoza, koji je osnovan prošle godine i koji se odmah nametnuo kao najznačajniji sajam u čitavoj Kini. Ove godine okuplja predstavnike više od stotinu zemalja.

Iako je Kina poznata po organizaciji vrlo posjećenih sajmova, CIIE se uvjerljivo ističe. Između ostalog i činjenicom da je to jedini sajam koji je namijenjen isključivo uvozu u Kinu.

CIIE je, također, nastao kao izraz želje da se dalje promovira i iskoristi inicijativa Pojas i put, a gospodarstvenici iz Kine i drugih dijelova svijeta upoznaju, povežu i stvore mogućnosti za daljnju suradnju.

Budući da su sadašnje procjene da će u narednih pet godina Kina uvesti robe u vrijednosti 10 trilijuna dolara, nije ni čudo što se mjesta za izlagače na sajmu rasprodaju velikom brzinom.

CIIE je toliko značajan da su neke zemlje već potpisale višegodišnje ugovore sa organizatorima sajma kako bi rezervirale svoj prostor godinama unaprijed.

Svoje mjesto na sajmu pronašli su i naši predstavnici, a u sklopu prezentacija u hrvatskom paviljonu postavljen je i kartonski primjerak Luke Modrića s kojim se posjetitelji mogu fotografirati.

Tako je jedan mali kineski dječak gurnuo glavu kroz otvor na kartonskoj silueti i na trenutak postao Luka Modrić, još uvijek aktualni najbolji igrač svijeta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • komentator__Luka 09.11.2019.

    super ali kaj se s glavom

Komentiraj...
Vidi sve komentare