To je to što me zanima!

I. Kostelić: Nisam se nadao postolju, ma presretan sam

Ivica Kostelić osvojio je drugo mjesto u super G-u u Garmischu. Najbolji rezultat u superveleslalomu bio mu je osmo mjesto u Bormiju 2008. godine
Vidi originalni članak

Presretan sam. Nisam se tome nadao. Nikako nisam mislio da ću biti na postolju u superveleslalomu. Jako sam uzbuđen, rekao je Ivica slaveći u cilju.
Sjajno je prošao tehnički dio na stazi Kandahar. “Skinuo” ga je samo Kanađanin Guay, koji je osvojio mali kristalni globus.
- Materijal za skije bio je uistinu super. Pravi za ovu utrku u Garmischu. Sjajno sam vozio - rekao je trostruki osvajač srebra na Olimpijskim igrama.
Do današnjeg nastupa u Garmischu najbolji rezultat u superveleslalomu bio mu je osmo mjesto u Bormiju. Sjajna je to najava za ostale discipline na završnici Svjetskoga skijaškoga kupa u Njemačkoj.
- U veleslalomu ću pokušati biti među prvih deset, a u slalomu sam uvijek raspoložen za postolje - kaže 30-godišnji hrvatski skijaš.
U prosincu je bio “prikovan” uz TV. Osmi put je operirao koljeno, propustio dio utrka u kalendaru Svjetskoga kupa.
- Itekako mi je žao zbog toga. Da nisam izgubio devet utrka zbog operacije, tko zna gdje bih bio u ukupnom poretku najboljih skijaša svijeta - rekao je Ivica i nastavio:
- No s obzirom na to što sam sve prošao u ovoj sezoni, mislim da mogu biti zadovoljan. Za mene je peto mjesto sjajno.
U ukupnom poretku prvi je Švicarac Carlo Janka, koji ima 1097 bodova. U blizini je Austrijanac Benjamin Raich (1059), a slijede Švicarac Didier Cuche (907), Norvežanin Aksel Lund Svindal (883) te naš Ivica Kostelić (750). Natko Zrnčić Dim trenutačno je 35. skijaš svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zdrelw 11.03.2010.

    @heraklo pa ne preziva se on bez veze \"gej\" :D

  • heraklo 11.03.2010.

    Je li ono na prvoj slici u sredini Severina?

  • Ray Barone 11.03.2010.

    E moj Ivek...gdje bi ti bio kraj da ti se poklopi barem jedna sezona bez ozljede...svaka čast majstore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare