To je to što me zanima!

I Kovin suigrač pozitivan! Cijeli Chelsea sad se nalazi u izolaciji

Mateo Kovačić i društvo u subotu bi trebali igrati s Aston Villom, ali, kako stvari stoje, teško je da će se ta utakmica odigrati. Premier liga je među zadnjima otkazala svoje prvenstvo do početka travnja
Vidi originalni članak

Lista zaraženih sportaša i dalje se širi. Novi na toj listi jest Callum Hudson-Odoi (19), nogometaš Chelseaja koji je u četvrtak navečer potvrdio da pozitivan test na koronavirus.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imao je simptome prehlade i od ponedjeljka je udaljen od momčadi. Dobro je i čekamo da se što prije vrati na teren - objavili su iz londonskog kluba.

GETAFE NE ŽELI U MILANO Arsenal u karanteni! Susreli se sa zaraženim gazdom Foresta

Također, cijela će momčad Chelseaja sada u samoizolaciju, a u klubu su zatvorili i dva objekta u trening-kampu. 

Mateo Kovačić i društvo u subotu bi trebali igrati s Aston Villom, ali, kako stvari stoje, teško je da će se ta utakmica odigrati. Premier liga među rijetkima je koja i dalje ne želi prekinuti prvenstvo premda se i nogometaši Arsenala nalaze u samoizolaciji. Mikel Arteta, trener, također je bio pozitivan na koronavirus i odmah je odgođena utakmica s Brightonom, dok je Cityjev Benjamin Mendy pod povećalom zbog simptoma i problema s disanjem.

ARTETA U KARANTENI Korona u Premiershipu: Trener Arsenala pozitivan je na virus!

U petak je napokon odlučeno i službeno da se Premiership prekida i to do vikenda 2. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 13.03.2020.

    Mislim da sto smo gledali nogometa do doglednog vremena je to to. Sva natjecanja se u svijetu otkazuju i mislim da je to logican slijed dogadaja i u nogometu. Nazalost, pitanje je dali ce se uopce lige zavrsiti i dali ce uopce biti termina za odigravanje svih preostalih utakmica.

  • 13.03.2020.

    Sad se polako doznaje koliko je taj virus proširen a mi tek prešli 20?Evo ovaj blizanac što je ozdravio uspio se zarazit u Italiji kad je tamo bilo tek dvoje,pa vi onda razmislite.

  • 13.03.2020.

    Englezi imaju cjepivo.Ipak je tu rojal familiy koja je poznata po tome da ne oboljeva od ničega.Karcinomi,gripe i druga smrtnička obilježja u njihovom rječniku se i ne spominju.to su ljudi reptili koji odlaze na tajna mjesta u laboratorije po posebne tretmane za pomlađivanje i dugovjećnost.Oni i fabriciraju ove šitove po svijetu zajedno sa Jenkijima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare