To je to što me zanima!

I Manuwa podcjenjuje Stipu: DC će ga srušiti i onda je gotov

Jimi Manuwa još je 2014. godine bio blizu napada na vrh kategorije do 93 kilograma, no izgubio je od Oezdemira i od tada se nije borio. Sada je komentirao odlazak Cormiera u kategoriju više i sudar s Miočićem
Vidi originalni članak

Danielu Cormieru želim sve najbolje u borbi s Miočićem, no to nije dobro za našu diviziju gdje već sada postoji zbrka. Mislim kako se ipak trebao boriti protiv Alexa Gustafssona za titulu, no on je bio ozlijeđen. Ali, sada je gotovo spreman, komentirao je Jimi Manuwa novi Cormierov prelazak u višu kategoriju i borbu za pojas sa Stipom Miočićem.

Manuwa je 2014. bio jedan od kandidata za vrh kategorije do 93 kilograma, no izgubio je od Volkana Oezdemira, koji je nedavno izgubio upravo od DC-a, te se od tada nije borio. Ipak, bez obzira što mijenja kategoriju, Cormier je po Manuwi favorit protiv Stipe.

- Da, mislim da će pobijediti Miočića. Napravit će mu što i Volkanu, srušiti ga i tada je borba gotova - priča Manuwa, prenosi Fight Site.

Komentirao je i manjak popularnosti Cormiera u odnosu na bivšeg prvaka Jona Jonesa.

- Njegov problem je stil borbe, nije tako atraktivan. No, ovo je MMA, nije to boks, ovdje se boriš tako da koristiš svoje najjače oružje, a DC nije borac koji nokautira. On kontrolira protivnike i s vremenom ih završi ili pobijedi odlukom - zaključio je Manuwa.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • torca95 06.02.2018.

    Haha nalupat ce ga tako stipe da ce mu glava na bovu licit

  • lukepicard 03.02.2018.

    Ja dan mora da je navijao za Nhannou pa sad baljezga ponovo, oni svi navijaju protiv Stipe a nas Stipe cool like a cucumber on ice.

  • marin3 02.02.2018.

    Kako ste naporni i glupi. Koje podcjenjivanje ? Svaki izazivac i organizacija ima zadatak srat po prvaku, pricat bajke i ponizavat ga zbog medijskig prostora i zarade.Pa klicko je bia prvak desetljece pa je svako par miseci dolazia neki izrod koji tvrdi da bi ga pribia, to je takav biznis. Stoga prestanite kmecat o nekom omalovazavanju i nepravdi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare