To je to što me zanima!

I Maradona 'oprao' Van Gaala: Louis nije 'cool', bliži je vragu

Trener Manchester Uniteda Van Gaal nema previše povjerenja u bivšeg napadača Monaca Falcaa, zbog čega se našao pod kritikama mnogih, pa i Diega Maradone
Vidi originalni članak

Radamel Falcao u posljednje vrijeme dobiva minute na kapaljku u Manchester Unitedu. Trener Louis van Gaal nije se libio kolumbijsku zvijezdu poslati u rezervnu momčad, zbog čega dobiva negativne kritike brojnih navijača i nogometnih stručnjaka. Njima se priključio i Diego Armando Maradona.

- Van Gaal nije 'cool' tip. Bliži je vragu nego bilo čemu drugom. Falcau je bilo teško prilagoditi se s francuskog na engleski nogomet, trebalo mu je vremena - izravan je bio legendarni argentinski nogometaš.

Stasiti napadač zbog pucanja ligamenata lijevog koljena morao je propustiti prošlogodišnji Mundijal u Brazilu gdje je Kolumbiju u četvrtfinalu zaustavio domaćin.

- Svjetsko prvenstvo bilo je sjajno i mislim da je Kolumbijac svakom barem malo nedostajao. Da je Falcao bio tamo, Kolumbija bi vjerojatno slavila svoj prvi svjetski naslov - poručio je Maradona i pohvalio zvijezdu Real Madrida Jamesa Rodrígueza:

- James je talentiran ljevonogi nogometaš. Ima iznimne, idealne karakteristike kao mnogi drugi ljevaci.

"Blatter se boji jer ne može kupiti glasove"

Maradona podržava kandidaturu jordanskog princa Ali bina Al-Husseina za mjesto predsjednika Fife na izborima 29. svibnja. Protukandidati su mu Luís Figo i Michael van Praag, no vjerojatno najveći bit će postojeći vladar svjetskog nogometa Sepp Blatter.

- Blatter se boji jer ne može kupiti glasove. On je to činio, a sada se više ne mogu kupovati. Vrijeme je za promjenu Fife nabolje za sve, da postane transparentnija organizacija. Vjeruje da je najmoćniji čovjek u svjetskom nogometu, a nikad nije udario loptu - kazao je "Mali zeleni" na konferenciji za novinare u Bogoti uoči humanitarne utakmice za mir.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Joker 🃏 12.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • JeremyTaylor 11.04.2015.

    Kaže čovjek koji je sebe unakazio do neprepoznatljivosti, što od drogiranja i alkohola, što od estetskih operacija, skoro pa i liči na vraga. Falcao nije u formi, to je očito, ono što je igrao nije ništa pokazao, s pravom je na klupi.

  • TomislavŽagar 11.04.2015.

    Smece od trenera...

Komentiraj...
Vidi sve komentare