Obavijesti

Sport

Komentari 55

I Maradona 'oprao' Van Gaala: Louis nije 'cool', bliži je vragu

I Maradona 'oprao' Van Gaala: Louis nije 'cool', bliži je vragu
4

Trener Manchester Uniteda Van Gaal nema previše povjerenja u bivšeg napadača Monaca Falcaa, zbog čega se našao pod kritikama mnogih, pa i Diega Maradone

VIDEO

Radamel Falcao u posljednje vrijeme dobiva minute na kapaljku u Manchester Unitedu. Trener Louis van Gaal nije se libio kolumbijsku zvijezdu poslati u rezervnu momčad, zbog čega dobiva negativne kritike brojnih navijača i nogometnih stručnjaka. Njima se priključio i Diego Armando Maradona.

- Van Gaal nije 'cool' tip. Bliži je vragu nego bilo čemu drugom. Falcau je bilo teško prilagoditi se s francuskog na engleski nogomet, trebalo mu je vremena - izravan je bio legendarni argentinski nogometaš.

Stasiti napadač zbog pucanja ligamenata lijevog koljena morao je propustiti prošlogodišnji Mundijal u Brazilu gdje je Kolumbiju u četvrtfinalu zaustavio domaćin.

- Svjetsko prvenstvo bilo je sjajno i mislim da je Kolumbijac svakom barem malo nedostajao. Da je Falcao bio tamo, Kolumbija bi vjerojatno slavila svoj prvi svjetski naslov - poručio je Maradona i pohvalio zvijezdu Real Madrida Jamesa Rodrígueza:

- James je talentiran ljevonogi nogometaš. Ima iznimne, idealne karakteristike kao mnogi drugi ljevaci.

"Blatter se boji jer ne može kupiti glasove"

Maradona podržava kandidaturu jordanskog princa Ali bina Al-Husseina za mjesto predsjednika Fife na izborima 29. svibnja. Protukandidati su mu Luís Figo i Michael van Praag, no vjerojatno najveći bit će postojeći vladar svjetskog nogometa Sepp Blatter.

- Blatter se boji jer ne može kupiti glasove. On je to činio, a sada se više ne mogu kupovati. Vrijeme je za promjenu Fife nabolje za sve, da postane transparentnija organizacija. Vjeruje da je najmoćniji čovjek u svjetskom nogometu, a nikad nije udario loptu - kazao je "Mali zeleni" na konferenciji za novinare u Bogoti uoči humanitarne utakmice za mir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi