To je to što me zanima!

I Murray zna: Marin Čilić ne "puca" baš tako lako

Naš najbolji tenisač Marin Čilić u pet je setova pobijedio Jessea Levinea u 2. kolu US Opena. U posljednja tri seta protivniku je pustio tek tri gema
Vidi originalni članak

Svaki puta kad bi zakuhao, s druge bi strane dobio još jači odgovor. Čilić je sjajan igrač i zasluženo je pobijedio, rekao je Jesse Levin nakon što ga je najbolji hrvatski tenisač pobijedio 4-6, 2-6, 6-0, 6-3, 6-0 u 2. kolu US Opena.
Marin je dugo “lutao”. Tražio je svoju igru, “winnere” s osnovne crte. U prve 72 minute djelovao je iznimno loše, neprepoznatljivo. Amerikanac, 135. tenisač svijeta, tad je imao dva seta na kontu i bio je nadomak najveće pobjede u karijeri. Na sreću, 20-godišnji Međugorac tad se razbudio i razveselio hrvatske navijače na terenu broj 11.
- Moj prioritet u sezoni su Grand Slam turniri. I na njima ću uvijek davati najviše - rekao je još početkom sezone naš Davis Cup reprezentativac, koji će u 3. kolu igrati protiv Uzbekistanca Denisa Istomina. Ako pobijedi, Marin Čilić bi u osmini finala trebao igrati protiv Andyja Murraya. Škot će biti oprezan...

BOLLETTIERI: ANA IVANOVIĆ PATI ZBOG LJUBAVI
Volio bih znati što je Ani u glavi, što li joj se mota u mislima. Je li posrijedi loša ljubavna veza, napisao je Nick Bollettieri u svojoj kolumni za New York Times. Bivša osvajačica Roland Garrosa najavila je dvotjedni odmor od tenisa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • igor19 05.09.2009.

    pada i ovaj Uzbekistanac i Murray...Idemo Marine!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare