To je to što me zanima!

I njemački izbornik Loew je čestitao Mladenu Petriću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najsretniji, osim trenera bavarskog kluba Ottmara Hitzfelda, može biti izbornik Slaven Bilić. Robert Kovač je odigrao odlično, a i spriječio je gol
Vidi originalni članak

Sto tisuća Borussijinih navijača, polovica na stadionu, polovica izvan njega, bilo je u transu kad je Mladen Petrić zabio za produžetke u 92. minuti! Ipak, na kraju je slavio Bayern, zahvaljujući dvama golovima Luce Tonija, i osvojio njemački kup. Ottmar Hitzfeld visoko je skočio - čovjek koji je osvojio pregršt trofeja u karijeri slavio je kao da mu je prvi.
- Bila je to utakmica kakvu je teško ponoviti, u takvim trenucima jednostavno morate uživati. I Borussia je mogla pobijediti, zaslužila ju je - rekao je presretni Hitzfeld.
A osim njega, Luce Tonija i suigrača, slaviti je mogao i Slaven Bilić. Ne samo zato što je Mladen Petrić u odličnoj golgeterskoj formi, nego je i Robert Kovač odigrao vrhunski, najbolju utakmicu ove sezone.
- On je u zadnje vrijeme naš najbolji igrač, uopće ne sumnjam da će i na Euru biti pravi - rekao je Mladen, kojem je na golu Bayernu čestitao i njemački izbornik Joachim Löw. Dao mu je medalju i čvrsto mu stisnuo ruku. Kad bi mu bar čestitao i 12. lipnja...

PETRIĆ LAKTOM SLOMIO NOS MARCU VAN BOMMELU
I Petrić i Robert Kovač dobili su žute kartone, s tim da je Mladen još dobro i prošao. Mnogi su u analizi utakmice tvrdili da je trebao dobiti i crveni. U skoku je Marca van Bommela udario laktom. Nenamjerno, naravno, ali je Bayernovu Nizozemcu slomio nos.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare