To je to što me zanima!

I Olmo se divi Gvardiolu: Ovako je prokomentirao golčinu Realu

Dani Olmo skoro je s Leipzigom izbacio Real Madrid iz osmine finala Lige prvaka, a sada je kraljevskom klubu velike probleme zadao njegov bivši suigrač i veliki prijatelj
Vidi originalni članak

Kada je Joško Gvardiol prije tri godine kao 18-godišnjak otišao iz Dinama u Leipzig, tamo ga je dočekao Dani Olmo. Bio mu je kao stariji brat, a sprijateljili su se još u vrijeme maksimirskih dana. Joško je prošlog ljeta otišao u Manchester City za 90 milijuna eura i ostavio Španjolca u Leipzigu, ali i dalje se čuju i navijaju jedan za drugoga.

I Olmo je, uz cijelu nogometnu Europu, pratio čudesnu utakmicu Real Madrida i Cityja (3-3) i oduševio se majstorijom hrvatskog reprezentativca. Spektakularna golčina Gvardiola desnicom u desni kut tema je europskih medija, a Olmo je to ovako prokomentirao.

 

- Joško - napisao je Španjolac na društvenim mrežama uz emotikon koji je u čudu.

Pravo je čudo što je Olmo i dalje u Leipzigu. Upravo je on stvorio Realu velike probleme u osmini finala Lige prvaka. Odigrao je maestralne dvije utakmice, ali Madriđani su se nekako provukli s ukupnih 2-1. I u te dvije utakmice imali su priliku još malo se uvjeriti u njegovu klasu.

Za njim vlada ogroman interes, mnogi smatraju kako je došlo vrijeme za iskorak i stepenicu više nakon četiri godine u Njemačkoj, a tko zna, možda se i on sljedeće sezone pridruži Jošku i Mateu Kovačiću u Cityju...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • James Hetfield 10.04.2024.

    Tovari su postali sprdnja cijele države. Evo, sad se opet smijem svim nebulozama koji su izašli iz njihove kuhinje. Ove unatrag mjesec, dva ne može ništa nadmašiti. Ispuhane lopte, glave sudaca na plakatima, borbena nutricioniskinja koja udara suca... to nema nigdje na svijetu.

  • Ronin157 10.04.2024.

    Dinamova manufaktura, a tovari neka kmeče

  • Lola Slavonska 10.04.2024.

    Naši Dinamovci 💪💪🔵🔵

Komentiraj...
Vidi sve komentare