To je to što me zanima!

I. Pamić: Cijela Hrvatska smije se Štimčevim budalaštinama

NIJE MU OSTAO DUŽAN Znamo se 30 godina, ali to što on izgovara nema veze sa zdravim razumom. Sramim se što imamo isto ime, rekao nam je Igor Pamić
Vidi originalni članak

Čuvam doma novine u kojima Igor Štimac kaže da će iskoristiti sva poznanstva da mu klub ostane u prvoj ligi. Pa tko normalan to može reći, pita se Igor Pamić.

Nakon utakmice Istre i Zadra Igor Štimac napao je Pamića.

- Istra je Mamićeva prćija - rekao je Štimac.

Div iz Žminja nije mogao otrpjeti takve riječi.

- Štimac je budala ako tako misli i govori. Imamo isto ime, što me je sram, ali na sreću, nemamo prezime. I neka se ostavi mojeg prezimena. Što se tiče mojeg poznanstva sa Zdravkom Mamićem, igrao sam za Dinamo s ponosom. I moj sin i ja. A kad je već spomenuo Mamića, moram vam reći da je Mamić, potpuno nesvjesno, napravio najveću štetu hrvatskom nogometu postavivši Igora Štimca za izbornika. Umalo je uništio hrvatski nogomet - kaže Pamić.

Štimac tvrdi da je Zadar na sudačke pogreške u proljetnom dijelu prvenstva dobio tri boda, protiv Belupa i Splita. Pamić kaže - deset.

- A protiv Istre? Neka mi kaže kako je dobio bodove protiv nas? Pa sudac je na toj utakmici dobio negativnu ocjenu! Pa o čemu on to govori? Cijela Hrvatska vidi kako dobiva bodove, samo Štimac ne. Cijela Hrvatska mu se smije. Ne govorim o Zadru, volim taj grad i ljude u njemu, govorim o Štimcu. Evo, neka kod sebe, u Dalmaciji, napravi anketu koga ljudi više cijene, mene ili njega, pa će vidjeti - završio je Pamić.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • FASTT 14.05.2015.

    Pamicu imas mu...ali nisi bas bistar cim se ponosis dinamom.E sad sve stoji ako mislis na Croatiu a bas da se mozes ponosit ..neznam s cim iskreno.Ma gle ni ti neznas,samo baljezgas gluposti...ha ha

  • benitooo 13.05.2015.

    našao lonac poklopac

  • piramida 13.05.2015.

    igore ne zajebavaj , nisem sinpatizer stimca od kad je sa mamicem usao u savez , nazalost je istina sto stimac kaze . sa razumjevanjem svacam tebe jer mamic moze kada mu se god digne da te odvali u drugu ligu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare