To je to što me zanima!

I Sammiru i Jurčiću je žao: Nije lako udaljiti najboljeg igrača...

Razgovarao sam jutros dosta sa Sammirom, žao mu je i razumije sve. Sve ćemo skupa riješiti, kaže Jurčić. Brazilac se jutros pojavio u Maksimiru već u 8 sati
Vidi originalni članak

Sammir se nije usudio opet ne pojaviti u Maksimiru. Došao je na terapiju već u 8 ujutro, a nakon tri sata je nasmiješen išetao iz svlačionice s papirima u rukama. Ušao je u svog Rovera i nije htio ništa komentirati. Pričao je zato trener Jurčić.

- Razgovarao sam jutros dosta sa Sammirom, žao mu je i razumije sve. Sve ćemo skupa riješiti - rekao je Kruno i dodao:

- Ovo je najveća kazna koja može biti. Zato ga neću novčano kažnjavati. Ovo sam znao raditi u manjim klubovima, ali prvi put da sam u velikom klubu udaljio igrača. Nije lako iz prve momčadi maknuti jednog od najboljih nogometaša. 

Jurčić ne zna hoće li Brazilac igrati protiv Reala.

- Ne znam. On je jutros trenirao, vježbao je snagu s Krznarom. Muči ga mišić i ne znam kad će početi normalno trenirati. Ponavljam, on nije suspendiran, o suspenziji odlučuje klub, ja sam ga samo udaljio iz prve momčadi i do daljnjeg neće konkurirati za sastav.


Idi na 24sata

Komentari 92

  • sukibih 09.11.2011.

    kada Mamić drži govor i priča ko da slušam Šojića iz Tesne Kože( i Bele Lađe) http://www.youtube.com/watch?v=8OGaARSPShw

  • ValeValčić 09.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zgtomo 09.11.2011.

    vrlo lako,slusaj majmune neces slusat!..neces igrat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare