To je to što me zanima!

I Srbija slavi Ćorićevu pobjedu: Hrvatski klinac igrao za Noleta

Andy Murray ispao je u trećem kolu turnira na kojem je lani došao do finala pa je izgubio 510 bodova. Ako Đoković ode do kraja, približit će mu se na ATP ljestvici, a u tome mu je pomogao mladi Hrvat
Vidi originalni članak

Hrvat igrao za Đokovića, Klinac iz Hrvatske izbacio prvog igrača svijeta, Supertalentirani Borna i sunovrat Murraya... To su samo neki od naslova vodećih srpskih portala nakon Ćorićeve pobjede u Madridu.

- Borna je završio posao za 85 minuta, rutinski! Da Andyjeva bruka bude veća, Ćorić je u glavni ždrijeb došao kao 'lucky loser'. Murray je nastavio s posrtajima u 2017. i Đoković sad ima šansu smanjiti razliku - piše Kurir.

Murray je ispao u trećem kolu turnira na kojem je lani došao do finala pa je izgubio 510 bodova. Ako Novak Đoković, koji je četvrtfinale izborio preko Feliciana Lopeza, osvoji turnir, približit će se Škotu, neznatno, ali i to se broji. Andy vodi s 11.270 bodova, Đoković ima 7085. No nekako se čini da se Đoković vraća u onu staru formu kad je bio nepobjediv, dok Murray sve više pada u formi. 

Borna je prvi 'lucky loser' u 16 godišnjoj povijesti Madrida koji je stigao do četvrtfinala. U gornjem je dijelu ždrijeba, dok je Đoković dolje.

Ako prođu svoje prepreke, mogli bi se sastati u finalu. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • blokirani_lovac 12.05.2017.

    Ne pisite gluposti. Srbi sigurno ne slave poraze Novakovih protivnika. Srbi zele da slave pobede Novaka !!! Novak po trenutnoj igri ne zasluzuje biti ni medju prvih 10, ako cemo realno.

  • razumni...not 12.05.2017.

    Totalno nebitan članak,a kad ste se već dotaklo dokovica svima je jasno da on pada,neki su govorili da će doseći gospodina tennisa(Federer) ali uništio se sa ovim guruom,njegova karijera je u silaznoj putanji

  • _Varešak_ 11.05.2017.

    Bravo Borna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare