To je to što me zanima!

I Srpkinja brine o Schumacheru: Kako je? E, to ne smijem reći...

To su informacije o kojima ne mogu pričati, rekla je za TV Prvu Milana Tasić koja je magistrirala regenerativnu medicinu u Montpellieru, a uz parišku Sorbonu radi i u bolnici Georges-Pompidou te je dio medicinskog tima Michaela Schumachera
Vidi originalni članak

Kakvo je pravo stanje Michaela Schumachera (52) više od sedam godina od nesreće na skijanju, i dalje je prilično tajan podatak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A otkriti ga nije htjela ni Milana Tasić, liječnica iz Srbije koja je dio medicinskog tima koji se brine i zdravlju legendarnog vozača Formule 1.

- To su informacije o kojima ne mogu pričati, zaista - rekla je za TV Prvu.

Tasić je magistrirala regenerativnu medicinu u Montpellieru, a uz parišku Sorbonu radi i u bolnici Georges-Pompidou.

Javnost bi uskoro trebala upoznati sve što se događalo zadnjih sedam godina sa Schumacherom budući da je njegova obitelj pristala na snimanje dokumentarca.

Realizatori će biti njemački dvojac Michael Wech i Hanns-Bruno Kammertons koji su se odlučili za jednostavan naziv "Schumacher", no detalji o izlasku još se ne zna.

Zna se, pak, da će dobiti na korištenje dobiti ekskluzivne slike iz doma u kojem se trenutno oporavlja veliki Nijemac te da će u snimanju sudjelovati i Michaelova supruga Corinna te Schumijev otac Rolf, kći Gina-Maria i sin Mick koji će sljedeću sezonu voziti za Haas.

- Film prikazuje Michaelovu impresivnu karijeru, ali i mnogo lica kompleksne ličnosti - objasnila je Sabine Kehm, glasnogovornica obitelji Schumacher.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 17.02.2021.

    Da li je poznato koje su nacionalnosti ostali liječnici?

  • bosanac 17.02.2021.

    Jutros gledao, doca je bila sasvim profi, nije dala prostora da počnu kopati po tim info.

  • big smile 17.02.2021.

    Volio bih da jednog dana prošeta i da kaže evo me opet, čisto zbog njega i njegove obitelji. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare