To je to što me zanima!

I to je Njemačka: Zapucali na Herthin autobus u Bielefeldu

Dan uoči utakmice prvog kola njemačkog kupa, u kojemu Arminia dočekuje Herthu, autobus Berlinčana nepoznati napadač napao je pištoljem. Na sreću, nije pogodio
Vidi originalni članak

Nogometaši Herthe u ponedjeljak (18:30) gostuju u Bielefeldu kod Arminije, s kojom igraju u prvom kolu njemačkog kupa. I tu ne bi bilo ništa čudno da Berlinčane po dolasku u Sjevernu Rajnu-Vestfaliju nije dočekala - pucnjava po njihovu autobusu!

Momčad iz glavnog grada doputovala je u Bielefeld vlakom, gdje ih je trebao dočekati autobus. No na putu do željezničkog kolodvora presreo ga je motociklist i otvorio paljbu po autobusu u kojem je boravio samo vozač. Promašio je.

"Nevjerojatno! Na putu za kup-utakmicu pucali su na naš autobus. Srećom, nitko nije ozlijeđen!", objavila je Hertha na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Nerd86 10.08.2015.

    Vidjeli od bbb fan cluba da se to tako radi..

  • Lojqa 10.08.2015.

    Huligana je svugdje, pogotovo u Engleskoj o kojoj redovno pisete da su ih se rijesili. Problem je sto se kod njih ne pise o huliganima, tj ne pridaje im se paznja kako bi odustali, ali na kraju svake sezone izbace statistiku po kojoj vidimo da su neredi redovni. Da se kod nas o njima ne pise svi bi mislili da ih nema. Ovako vi nemate od koga prepisat pa mislite da je to kod Engleza iskorijenjeno. O svabama ne treba pricat, mi smo male mace za njih. Fizicki obracuni su svakodnevnica. Nasi najveci problemi su parole i baklje. Usporedite

  • dinamojavolim1 10.08.2015.

    kriv je njemacki nogometni savez a ne huligani

Komentiraj...
Vidi sve komentare